• ileride doktor olacak insanlardir... ya bunlari anlayabiliyorum ya, süper bir insanim ben...
  • her şey olabilecekleri gibi arada bir, nadir de olsa doktor çıkabilecek, 45 - 20 = 15 diyebilecek, evrimlerini tamamlayamamış kişiler.*

    editbüdüt: n'oldu alıngan hıbır? hangisi gücüne gitti; (müstakbel) meslekta$larının (bkz: hacettepe üniversitesi tıp fakültesi)* ilkokul 1. sınıf sorusuna cevap verememi$ olması mı, kendi aranızda bile geyiğini yaptığınız tıbbiyeden her şey çıkar arada bir doktor çıkar vecizesi mi yoksa "senelerce okuyoruz senelerce sürünüyoruz vay bize vaylar bize" adlı mutasyondan kaçı$ türküsü mü?
  • hayatlarinin en buyuk hatalarini tip fakultesine girerek yapmis olan sefillerdir.'en baba meslek bizimkisi' nidalariyla baslayip 'ulan bu tus da neymis?' diye devam edip 'ne bok yiyecegim ben okul bitti,got gibi kaldim' diyerek mezun olurlar.bu gruba girmek isteyen korpe beyinlere benden bir abi tavsiyesi:aman uzak durun!
  • bu zatı muhteremler hastalanınca ne yaparlar çok merak ederim şahsen. biz sıradan aciz insanlar gibi hastane-poliklinik koridorlarında çile mi çekerler yoksa ellerinde stetoskop ile kendi kendilerini mi tedavi ederler? yoksa ders arasında bizim hocaya problem sorduğumuz gibi onlar da "hocam böğrümde bi sancı var bi baksanız" şeklinde sorular mı sorarlar? nedir?
  • en az göreşebildiğim arkadaşlarım hep bunlardandır.
    zamanları çok değerlidir bunların.
  • ölülerden zerre tırsmayan öğrenci grubu...
  • inceledikleri kadavranın penisini, sınıftan mazbut bir kız arkadaşlarının cebine koyarak eğlendikleri rivayet olunan insanlar kümesi. yine de hep özenmişimdir bu kişilere. her derslerini ciddiyetle öğrenmeleri gerekir.
    misal ben siyaset bilimi okurken, domuzlar körfezi krizinin neden çıktığını öğrenip, nasıl çözüldüğünü öğrenmeme lüksüne sahiptim. siyaset bilimi bu, sonunu yorumlarsın, uydurursun sonucunu, alır atmışını geçersin. ve fakat, pankreas ameliyatı yaparken, bedeni açmayı öğrenip, "buradan sonrasını katırla devam edeceğiz, zira ben bunu kapatmayı öğrenemedim. o derste uyuyordum, sabah kahvaltı etmemiştim, aklıma girmedi." bahanesine sığınabilecek bir tıp öğrencisi olduğunu hiç sanmıyorum. işte bu yüzden ki, bunlar büyüdüklerinde, kritik durumlar esnasında, "açılın ben doktorum" diyebilirler. oysa bir belediye otobüsünde, biri fenalaşsa, "açılın ben kamucuyum" desem, kimse siklemez bile.
  • sosyal aktiviteleri genellikle beyaz onluklerini giyip kampus icinde gezerek hava atmak olan insanlardir. zaten bu şekilde olmayanlari okulu uzattikca uzatir ya da uzatma tehlikesini gorup okulu birakir...

    (bkz: kendimden biliyorum)
  • bir çoğu böyle bir bölüm seçtikleri hatta mezun oldukları için lanetlendiklerini düşünür....
  • öğrencilik dünyanın en güzel mesleğidirgörüşünün pek de geçerli olmadığı öğrenci grubu.
hesabın var mı? giriş yap