tire süt kooperatifi
-
tam adı tire süt müstahsilleri tarımsal kalkınma kooperatifi olan üretici birliği. 1967'de kurulmuş, 2002'de yeniden yapılandırılmış ve bugün 1900 ortağı bulunan bir kooperatif. 148 personel istihdam ediyor ve günde 150 ton soğuk süt topluyorlar. "organik süt" adını verdikleri süt hamileler arasında pek popüler, ancak bulunması çok zor. firmanın resmi kaynaklarından aldığım duyuma göre kipa mağazalarında ve seçkin mandıra marketlerinde bulunuyor. bornova'da ikamet edenlere faydamız olsun, ürünlerinin satıldığı yerler şu şekil: köy koop, ege yufka, egem et, paşa çiftliği, ege tire, hokka bornova ve sarı peynircilik. franchising ile büyüme planları yapıyorlar. yeni yatırım planlayanların düşünmeleri gerekir.
özet geçersek; ortaklarının hemen hemen tüm ihtiyaçlarına yönelik****** hizmetleri bulunan, iyi organize olmuş bir kooperatiftir. -
10 numara 5 yıldız organik günlük sütleri bizlere sunan harika bir firmadır kendileri efendim.
zamanında sokaktaki sütçüden taze taze alınan sütün kokusunu bilenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır tahminen.
anlayamayanlar için tavsiyem piyasadaki diğer sütleri cezvede ısıtınız bakalım üzerinde kaymak oluşuyor mu? -
kırmızı kapaklı organik günlük sütleri izmir'de migros'ta da bulunmaktadır. üretim tarihi de, tüketim tarihi de aynen üzerinde olduğu gibidir. geçenlerde aldığımız süt, son kullanma tarihinden bir gün geçmişti. aman dedim bir günden bir şey olmaz, azıcık ılıtayım diye ocağa koyduğum anda süt bildiğin yoğurda dönüştü. tireliyim diye demiyorum ama güvenim daha da arttı bu markaya*.
-
petline markası altında akaryakıt satışı yapan kuruluş.
-
lezzetli organik sütü ve muhteşem kaymaklı yoğurduyla piyasadaki en iyi sütü ve yoğurdu üreten firma. gerçekten ikisi de çok lezzetli ve ikisinin de fiyatı kalitesine göre çok uygun. umarım bu politikayı hep devam ettirirler.
-
anormal güzel bir yoğurt üretiyor... en az yarın cm kalınlığında kaymak çıkan yoğurtları bende tam bir müptelalık yarattı.
sütünü 1,5 yaşındaki kızıma güvenle içiriyoum...
ama o kaymak nedir arkadaş ya... yoğurt kaymağı hayatında yememiş, tiksinen beni bile müptela etti.
tansaşlarda da satılıyo -
yoğurdu haftalarca bozulmayan rakiplerine inat 2-3 gün tüketilmeyince bozuluyor . sebebi içinde herhangi bir katkı ve koruyucu madde bulunmaması . kaliteli lezzetli 10 numara ... şiddetle tavsiye edilir .
-
(bkz: mahmut başkan)
-
kizima icirdigim tek sutun, yedirdigim tek yogurdun ureticisi.
yogurtari bikac gun icinde eksir.
yani tamamen dogal.
guvenle tuketiyoruz -
ürünleri sağlıklıdır.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap