• (ara: akıl fikir)
  • (bkz: herkez)
  • bazı yobazların canını sıkan yazar. gerçekleri söylemek suç bu ülkede. eğer ki bazı yobazlar pasaport, vize işlemlerini hallederlerse aynı gün siktirolup gider tiriska. bir de şu var burasının tapusu kimsenin elinde değildir, istediğimiz ülkeyi savunabilir veya sevebiliriz. senin gibi terörist canlı bombalara (bkz: hamas) veya kafa kesen şerefsizlere mi (bkz: ışid) domalalım ey suser.

    edit: kendi başlığının altına entry giren yazarlardan nefret ederim. bana şu mallığı yaptırdınız ya daha ne diyeyim size yobazlar.

    edit2: ittihad denen yobaz troll arkadaşımız özel mesaj yolu ile göt edilmiş, çıktığı mağaraya geri gönderilmiştir. arkadaş nereden musallat oluyor bunlar anlamıyorumki.
  • bu yazar tamamen gereksiz bir saçmalıktan ibarettir. ne oldu yani kokuşuk değerlerini milletle paylaşınca bir şeyler mi değişti? gene yaz sen fikirlerini ama millete yayın yapmak zorunda değilsin ki kardeşim bunu.

    (bkz: #45909318)

    ek not: mi, ki gibi bağlaçların nasıl yazıldığını bilmekten âciz yazardır.
  • tecavüz gibi iğrenç bir sapkınlığın, şiddetin, olağan ve normal olduğunu düşünen, hali hazırda dünyada zaten tecavüzcüler varken, onları sorgulamak yerine, kendilerini o tecavüzcülerden koruyamayan kadınları suçlayan, kendilerini koruyamayıp böyle bir anlık aptallıkla tecavüze uğradıktan sonra bir de tecavüze uğradım diye zırvalamalarından yakınan geri kafalı sapkın yazar. ha bir de avukatı var, tehtid falan ediyor. memleketi de sözlüğü de bunun gibi adamlar doldurdu, çok üzülüyorum sözlük. hem nefret söylemlerinde bulunuyorlar, hem kadına karşı işlenen korkunç suçları legalize edecek ve normalleştirecek şeyler söylüyorlar, hem de hede hödö atıp tutuyorlar, avukatları falan oluyor. hayat ne garip vapurlar falan.

    "sonra tecavüz diye zırlıyorsun" diye cümle kurmuş yazardır. hayat kimseyi böyle adamlarla terbiye etmesin. inançlı olduğumdan değil de, hakikaten allah korusun böyle tiplerden.

    edit: imla
  • bazı yazarların ilhuada özelden insanları taciz edip yanına kalacağını düşünen yazarlara ayarı veren yazardır. söz konusu yazar özelden o kadar iğrenç tehditlerde bulunuyor, o kadar iğrenç şeyler yazıyor ki kendisinin bir yerde durması lazım. söz konusu yazar tecavüz den 1000 kat daha iğrenç kelimeler ile insanları taciz ediyor ve tecavüzü savunduğunu sanıyor. yolu açık olsun.
  • troll. engelle geç.
  • şizofren lan bu.

    ekleme; ccc0665 muhtemelen bunun diğer hesabı, mesajla milletin annesine yazıp mesaj alımını da kapatmış.

    edit: yok yok bu kesin ruh hastası. trollük parayla yapılsa borç bulur yine yapar bu.
hesabın var mı? giriş yap