• tirnak yemek, dudak yemek, dudak yolmak vb atraksiyonlarin son versiyonu. kafadan hasta olma belirtisidir. once biriyle konushurken falan isharet parmaginizin tirnagini bash parmaginizin tirnaginin kenarlarina surtersiniz sonra yavash yavash orda kuchuk bir chikintinin olushtugunun farkina varirsiniz. eger tecrubeli biriyseniz en kisa zamanda bi tirnak makasi bulur ve o chikintiyi kesersiniz ama kesmezseniz her an o chikinti ishret parmaginin etkisiyle buyur ve kopar diye sachmasapan inancin sonucu kesinlikle kopamayacak shekilde kalinlashir. artik diger el de devreye girer ve diger elin bash ve isharet parmaklari bu deri parchasini koparmaya chalishir bazen dishler de devreye girer sonuch olarak mutemadiyen parmaklarinizin kenari yara igrench gorunushlu ellere sahip olursunuz. diger parmaklarinsa hem kenari hem de tirnagin altindaki kisimlar yolunmaya musaittir. daha da abartili hastaysaniz tirnak keserken ozellikle dipten kesersiniz ve dipten kesilen tirnagin derisi zamanla kurur ve sertleshir ve onu yolarsiniz. (bkz: bir kere siyirmis olmaya gor)
  • ters tarada çektiginde acayip canını acıtan durum
  • derinin koptuğu yer yara olur. günlerce geçmez sona. dokununca da acır falan.ıyy..kötü.
  • dolama olur parmak sonra, çok tehlikeli.
  • zamanla tirnak kenarindaki deri kalinlasir, parmak sismis goruntusu verir. tirnak yemeyi birakanlar icin bir sonraki adimdir. kuskusuz ideali ikisinden de vazgecmektir.
  • fekat soyle bir durum da mevcuttur ki o deriler nedensiz bi sekilde veya asinma sonucu serit serit kalkar ve hayvan acir. bu durumda aciya dayanip koparmazsaniz veya daha akillica davranip kesmezseniz buyudukce buyur o yaralar sonra bok gibi acir. denedim gordum arkadasim.
  • gercekten cok keyif veren bir eylemdir. once yersiniz oralar boyle derisiz bi garip kalir. bi sure sonra tekrar cikarlar tekrar yersiniz. ama bazen deriyi yerken parmagin ic taraflarina dogru sundurursunuz o zaman kizil hatta bazen kanli bi yara olusur. cok acir.
  • black swan'da natali portmanın bunu öyle bir yapışı vardır ki, taa parmağın dibine kadar soyar.. insanın içini kaldırır, daha da hayatta yapmam dedirtir...
hesabın var mı? giriş yap