• tivigo.net adresinde bulunan site. ücretli olarak tüm kanalların (maç, film vb) izlenmesini sağlıyor(muş). bir arkadaşım ve çevresindeki birkaç kişi memnunlarmış. ama haklarında hiç bir yerde bir yoruma denk gelmedim. üyelik yapmayı düşünüyorum.
    edit : türk telekom ile herhangi bir ilişkileri yok. ancak internet aramasında hemen hemen sadece tivibu ve ilişkili siteler çıkıyor.
  • bu arkadaşlar webtvplay olarak yayın yapıyorlardı, millete 1-2 senelik üyelikleri sattılar. sonra birden bire o üyeliklerdeki yayın kesildi. "webtvplay'i kapattık, tivigo yaptık ismi" dediler ve geçiş için 40 lira daha ateşleyin dediler. "istediğim ilave parayı vermezsen üyeliğin yandı, yayın-mayın yok" diyorlar yani...

    özetle, bunlara güvenip de üyelik alınmaz... uzak durun...
  • webtvplay de artik yayin yok tivigo ya illa gececen durduk yere 40 tl de gecis ucreti vermezsen yayinda yok ne digim artik bence ellerindeki uyelikleri devrediolar baska firmaya
  • ben bunların avukatı değilimdir fakat burada yazılanlar gerçeği yansıtmamaktadır. üyelik süresi boyunca webtvplay üzerinden yayın izlemeye devam edebilirsiniz, yeni platforma geçme zorunluluğunuz yoktur diyorlar.
  • webtv olarak hizmet veriyorlardı sonra tivigo ya geçtiler. bunun için ekstra 40 lira istediler ancak bunun açıklamasını yaptılar. bu işin maliyeti bu kazancımız yok dediler. ne kadar samimi bilinmez. ancak şu an tivigo daha kapsamlı ve tüm platformları sıkıntısız şekilde sunuyor. telefon uygulaması da çok başarılı. telefon uygulaması da yeni bir hizmet bu arada.

    ayrıca 2 yıllık paketi bile normal digitürk paketinin 2 aylık ücretine denk geliyor.
    blutv, netflix platformlarını da saymıyorum .
    her türlü kardasınız sayılır.
  • sürekli yayınları donan ve tavsiye etmediğim iptv sağlayıcısıdır. eskiden çok iyiydi ama artık baya bozdu.
  • kesinlikle kaçarak uzaklaşın. ne destek veriyorlar, ne yayınlar düzgün. webtvplay dönemlerinde çok memnundum, çevreme de tavsiye ettim, şimdi tavsiyemle buraya gelen kişilerden utanıyorum sayelerinde. düzgün iptv sağlayıcısı tavsiye edecek varsa mesaj kutumu yeşillendirebilirse çok memnun olurum.
  • kesinlikle ve kesinlikle almayın arkadaşlar diğer arkadaşlar gibi aldım bende pişmanlığın dibini yaşıyorum. webtvplay başlarda iyidi bazen derbilerde gidip geliyordu. bunda direk maç başladığında yayın gidiyor ve kesinlikle gelmiyor.

    verdiğim parada haram zehir zıkkım olsun inşallah.

    varsa memnun olduğunuz iptv lütfen paylaşın..
  • beş para etmez. sürekli donma, hatta yayından kopma, hertürlü hizmet problemi mevcut. tabi bunun adına hizmet denirse...
  • bu hafta da yayını saldırı var bahanesiyle kapatmışlardır.

    saldırıyı karşılayamıyorsan yayın satmayacaksın.

    webtvplay zamanlarında iyiydi ancak artık maç izleyemez olduk.

    coiptv.com üzerinden yayın satıyorlar. alma, aldırtma.
hesabın var mı? giriş yap