• ankara tunalida piyasa vucut gelistirme salonu
  • ankara tunali hilmide konuslanmis bir spor salonu. kondüsyon salonundaki aletleri kullanarak spor yapilabildigi gibi, haftanin belli gün ve saatlerinde hoca esliginde degisik seanslara da katilinabiliyor. ayrica 3 adet salonunu 45 er dakikaligina kiralayarak squash oynamak da mümkün.

    http://www.tivolinoclub.com/
  • kucuk, kalabalik, gecici kelimelerinin betimlemeye yettigi bir spor salonu. ankara'da az sure kalacaklar icin yegane secim. egitmenleri sempatik ve fakat abonmanlik islemlerini gerceklestirenler icin ayni sey soylenemez. alt katta kardiyo icin sira beklerken ust kata cikip yuksek volumlu muzik esliginde aletlerle ilgilenebilirsiniz. avantajlari kisa sureli abonman sistemi saglamasi ve merkezi olmasi olan kisitli imkanli spor salonu.
  • sıradan bir spor salonunun 2 katı fiyatına 10 kat daha iyi hizmet alınan spor merkezi. her türlü kullanım şekli ve zamanına göre değişik fiyatlar uygulayan ve verdiğiniz paranın hakkını veren bir mekan. üstelik gece 10'a kadar açık ve işiniz bitince cafe turunç'ta güzel bir salata yiyebilir ya da elmanızı kuğulu parkta kemirirken temiz hava alabilirsiniz.
  • renewa, sports international, ankyra spor ve yaşam kulübü fiyatları isteyen, ama içerisinde batiatus hanesi'nde gibi hissedetmeye neden olacak nostaljik aletleri barındıran spor merkezi.
  • asırlar sonra bağzı! programları hakkında bilgi almak için ziyaret ettiğimde hala aynı eğitmenlerle çalışıyor olduklarını görüp takdir ettiğim spor merkezi. bir çok yeni nesil spalı sopalı yerden daha az gösterişli olabilir ama kurumsallık denen birşey de var. sıpalı sopalı yerlere 10 kuruş vereceğime buraya 1 lira veririm tıpkı mahalle esnafından alışveriş gayretinde olduğum gibi... haa "bir kısım" çevrem beni a detercanıyla 100 tabak yıkayabilecekken b detercanıyla 10 tabak yıkayabilen bir keriz olarak görebilir ama ben beyle mutluyum.
  • eskiye kıyasla fiyatları gayet uygun meblalara gelmiş tunalı hilminin ilk spor merkezlerinden biri. spormed yalan oldu o olmadı.*

    senelik fiyatlarına hiç bakmadım ancak hafta içi saat akşam 5 e kadar giriş yapacağınız şekilde kayıt olduğunuz taktirde 3 aylık üyelik fiyatı 255 tldir. daha geç saatte olan programlarının kayıt ücretleri de bu fiyatın inanılmaz üstünde de değildir. sports international sadece senelik kayıt kabul ediyorken hatta ve lakin dolar ile ücretlendirmede bulunduklarından, tivolino bana oldukça tercih edilesi bir spor salonu olarak gözükmektedir.

    aletleri ben bebeyken**** giderken neyse şimdi de o ancak aletlerin hiç birinde yırtık, kırık, yıpranmışlık yoktur. temiz oluşu ve düzenli olarak temizleniyor oluşunu görmek en büyük artısı. uzun süre aspava'nın hemen üstünde yer alan spor salonuna gitmiş olduğumdan belki de bu konuda hassasiteyim vardı. eyvallah aspava'nın üstündeki mekan buraya göre oldukça ucuza geliyordu ancako salondan tivolinoya transferim takıldığım ahşap bölümde hamam böceklerinin cirit attığına tanık olmamla yıldırım hızında gelişti.

    elçilik personelinin de tercih ettiği bir spor salonu olduğundan ortam bir nebze seçkin denebilir. testesteron abisi eser miktarda vardır. öte yandan pek kibar emekli amcalar teyzeler de gelmektedir buraya. güzel kısmı bir çok üyesinin ve hocasının birbirini tanıyor, birbirine selam çakıyor oluşu.

    koşu bantlarının olduğu bölüm biraz küçük. yoğun olduğu saatlerde eminim sıralar oluşuyordur. eskiden bu bölümün önündeki koltuklarda lounge kafası oluyordu. bence bu 80ler kafalarını bırakıp o bölümü de kardio aparatlarıyla doldursalar güzel olabilir. üst kat hiç de fena olmayan bir büyüklüğe sahiptir ki şu aparat haricinde gayet donanımlı bir salondur.

    edit: ulan entry başında helal çektik de nazar ettik iyi mi. aralık 2014 itibariyle kapanmış spor salonudur. hocalarının bir kısmı bir araya gelip kısa süre içerisinde yeni bir mekan açacakları söyleniyordu ancak bu yönde olumlu bir adım hâlâ atılmış değil.

    yazık oldu.
hesabın var mı? giriş yap