• philadelphia 76'ers'ın 1992 doğumlu point guardı. arizona'dan mezun olduktan sonra 2015 draftında seçilmemesine rağmen yaz liginde gösterdiği başarılı performanstan sonra sözleşme teklif edildi. kısa sürede de ilk 5'e yerleşti bu evlat. dünkü milwaukee maçında da 7 sayı, 9 rebound ve 12 asist ile oynadı. philadelphia gelişimi için iyi bir takım gibi duruyor, en azından istediği süreleri alacaktır. ayrıca ncaa'den de bildiğimiz gibi iyi bir savunmacı. şu ana kadar az maç olmasına rağmen 2 top çalma ortalama yaptı. fiziği şu anda biraz zayıf ama gelecek var bu çocukta.
  • knicks'ten sonra bu sefer de magic'e gamewinner atmış guard. bu çocuk basketbolu seviyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=ljkobqpz1u0
  • nba'de, aktif oyuncular arasında, oyun zekası en yüksek 5 oyuncudan biri. maç topunda sahada görmek, aynı zamanda da topu eline almasını isteyeceğiniz oyun kurucu.

    kısıtlı atletizmi ve -kısmi- fizik dezavantajı sebebiyle nba'de fazla tutunamaması çok olası, fakat philadelphia maçlarının özetlerini dahi izlenilebilir kılıyor. gösterişsiz ama etkili.
  • dün gece quadruple double'a yakın bir triple-double yapan oyuncu.

    new york knicks'e karşı 10 sayı,10 ribaund,11 asist, 6 top çalma ile oynadı. kısa boyuyla, sıska fiziğiyle, üçlük atamamasıyla bu ligde yer bulamaması lazım ama tj gerçekten çok zeki bir oyuncu. istediği zaman istediği kadar asist yapabiliyor ve her zaman elinden geleni yapıyor.

    dün gece tj son ribaundu alıp triple-double'a ulaştığında bütün bench'in ve salonun sevincini ve triple double'a nasıl ulaştığını şu videoda görebilirsiniz.
  • dennis rodman bakışlı guard.

    tövbe estağfirullah, sanki her an birilerini bıçaklayabilirmiş gibi bir havası var.
  • philadelphia'nın çeşitli amatörlüklerle kaybettiği 3. maçta rolünün artacağının sinyali çakmıştı, dördüncü maç 38 dakika süre alıp yüzdeli oynuyla 19 sayı bulmuştu. bu geceki maçta da fazlasıyla süre bulup yüksek yüzdeyle oynamakta.

    bu arada tipini tam anlamıyla sam rockwell'in yeşil yol filmindeki tipine benzetiyorum. bakışları, mimikleri sinemada psikopat karakterleri canlandırmaya uygun.
  • şut mekaniğini sevdiğim oyuncu. furkanla iyi anlaşıyor gördüğüm kadarıyla. zaten furkanın 18 sayı attığı ve maçın adamı seçildiği maç sonrasında spiker bu minvalde bir soru da soruyor. https://www.youtube.com/watch?v=bkzjmsz3fl8
  • oyun zekasi oldukca yuksek philadelphia 76ers oyuncusu. sansi yaver giderse, ileride basarili bir kocluk kariyeri kendisini bekliyor gibi.
hesabın var mı? giriş yap