• gelin isterseniz yine fildeburinde dönelim:

    "...sadece bu kadar da değil...aranızda dolaşıp "abiii çok alıştım, to do listsiz hiç birşey yapamıyorum walla" diyenler sadece türkçenize ihanet etmekle kalmayıp, aynı zamanda yalan söyleme sanatının uç safhalarını icra etmektedirler. çünkü bir to do liste "bir to do list yapılacak!" diye bir madde yazmadan bir to do list yapmışlardır zamanında... yani to do listsiz hiçbirşey yapamadıkları külliyen yalandır...ya da baştan ellerinde vardır bi to do list, ve ona bu maddeyi düşmüşler demektir ki bu da akıllarda şu cevabı olmayan, insanın tüylerini diken diken, midesini allak bullak eden soruyu doğurur:ilk to do list kim tarafından,ne zaman ve en önemlisi nasıl yapıldı?

    ilk yoğurt nasıl yapıldı misali bir paradokstur bu..."

    "ülkeler, milletler, işler güçler", kargaburun yayınları, 3. basım, sayfa 76
  • to do list olmadan birşey yapamıyorum söyleminin, to-do list hazırlandıktan bir süre sonra söylenmiş olabileceğinin idrak edilememesinden hasıl olmuş bir durumdur.
    oysa akla eser, kişi to-do list yapar. işleri bir süre sonra düzene girmeye başlar. bakar ki artık to-do listsiz bir iş yapamamakta "abiii çok alıştım, to do listsiz hiç birşey yapamıyorum walla" diye yumurtlar.
    bizim -sozde- paradoks da güme gider.
hesabın var mı? giriş yap