• kanada'da bc eyaltinde, vancouver island'da bulunan kucuk bir koydur. su aralar hayatta en sevdigim ugras hafta sonlari orda dalga sorfu yapmaktir.ayrica vancouver island'a giden herkesin gormesini tavsiye ederim.
  • vancouver island' da bulunan sorf yapilabilen ayni zamanda dogasinin cok guzel oldugunu duydugum kasaba.
  • ölmeden evvel görülmesi gereken yerler arasına eklenmesi gereken, sabah sisinde yollarında yüründüğü takdirde insanın içini ürperten fakat öğleden sonra sisin dağılmasıyla sizi muhteşem okyanus manzarasıyla başbaşa bırakan, kendi halinde, tembellerin "burada yaşayıp,öleydim iyiyidi" nidalarına sebep olacak köy demeye dilinizin varamadığı köydür.
  • bir eskimo kayığıyla kıyı şeritlerini ve kanallarını gezme imkanı bulduğum, vancouver island'ın batısında kalan, huzur dolu ufak bir yerleşim yeri. vancouver island sınırları içerisinde kanadalıların "black bear" adını verdiği ayı türünün en sık olarak görülebileceği yerlerden biridir ayrıca. kayığınızla gezerken bu arkadaşların kıyıdaki taşları kaldırıp altındaki yengeçleri ve kabuklu diğer deniz canlılarını hüpürdetişine şahit olabilirsiniz.
  • banff ile birlikte, kanada’da gidilecek yerler listemde ilk 5’te yerini alan ve geçen sene gidemediğim için içimde kalan güzel yer.
hesabın var mı? giriş yap