• japon viski çeşidi.
  • iskoç (malt) ve kanada (tahıl) viskilerinin japonya'da karıştırılıp, bir tünelde dinlendirilmesi ile elde ediliyormuş.
  • ağızdaki tat yolculuğunu tarif etmem gerekirse madam butterfly için franklin pinkertonu alnının ortasından vurmak gibi bir his..

    sakin akışkan ve kindar bir seri katil gibi gülümsüyorsunuz boğazınızda bıraktığı duyumsarken, zarif ve yumuşak notaların ömrünün, bir kelebeğin ömrü kadar kısa olduğunu farkedip üzülüyorsunuz..

    cheers darling..
  • yeni keşfettiğimiz bir japon viskisi.

    tadı için ancak yaşadığım damak yolculuğunu anlatabilirim. oldukça hafif ve meyvemsi bir aromanın dilinizde hafif hafif uyuşmalar yapması ile başlayan bir yolculuk. akabinde dilinizden yavaşça tüm bedeninize yayılan bir sıcaklık. kesinlikle keskin olmayan bu tadın düşünmeyeceğiniz bir etkiyle sizi karşılaması oldukça başarılı.

    kesinlikle denenmeli.
  • sakurao üretimi blend.

    rengi şeffafa yakın, içimi yumuşak, boğazda bıraktığı aroma baskın ve keyifli.

    ikinci şişeyi alır mıyım emin değilim ama elimdekini keyifle bitiririm gibi.
  • bu kadar sıradan olacağını beklemiyordum. hafif bir is tadı var ama o kadar yapay geliyor ki bu tat, bu güzel şişeye görsel
    yakıştıramadım. yani 45 dolar verip 3 yıllık bunu alana kadar 30 dolar verip suntory alır zevkten dört köşe olurum daha iyi. yada gider 13-15 yıllık scotch alırım.
    adamların bu kadar emeğine ayıp etmek istemiyorum ama yapay bir tat var ve 4. bardaktayım hala bu tadı alıyorum. rom 'a viski aroması karıştırmış gibi. belki de benim ağzımın tadı bozuktur bugün.

    edit: şişenin dibini gördüm. is tadı bbq sos tadına döndü, baydı.
hesabın var mı? giriş yap