• diğer belediyelerde oluyor mu bilmiyorum ancak tokat belediyesindeki bu rezalet akıl alır gibi değil. kim bilir kimleri zengin ettiler.

    durum kısaca şöyle; bilindiği gibi tüm evlerde su sayaçları vardır kullanılan kadar ödeme alınır. ancak tokat belediyesi kimselere sormadan herkesin su saatlerini izin dahi almadan tamamen gizlice ve zorbalıkla kartlı su saati ile değiştirip üzerine de 750 tl de su saati parasi tahsil ediyorlar. vermezsen su hizmeti alamıyorsun afrika cumhuriyètindeki gibi leğenlere, pet şişelere su doldurup eve taşıman lazim.

    bu kartlı su saaatleri otomatik ödeme de almıyor her ay suyun kesilmesin diye yükleme yapman lazım. yaşlı dedelerimiz, amcalarımız teyzelerimiz nasıl o kartları her ay doldursun? ay sonunu zor gören geçimini zor sağlayan fakir insanlarımız nasıl 750 tl parayi bir anda versin? kimse onay vermeden bunu zorla yapmak zulüm değil mi?

    itiraz edenlere de biz böyle karar aldık diyorlar. gene devletimiz birilerini zengin yapmak için fakir insanların üzerine basıyor.

    şimdi sözlük arkadaşlarım sizlere sesleniyorum yorumunuz var mıdır? rezalet puanınız nedir?

    edit: imla
hesabın var mı? giriş yap