• dört alman veletten oluşan rock topluluğu. anne-babası hakkında derin düşüncelere daldığım, cins görünüşlü 15 yaşındaki bill'in solistlik yaptığı grupta diğer elemanlar 15-18 yaşları arasında. ama allah için iyi çalıyorlar. şu sıralar televizyonlarda durch den monsun isimli şarkıları dönüyor.
  • almanya'da yılın en büyük çıkış yapan grubu seçildi. durch den monsun single'ının büyük çıkış yapmasının ardından schrei albümünü çıkardılar. gruba gelince: solist: bill, bass: georg, davul: gustav, gitar: tom
    official sitenin linkini de vereyim de tam olsun:
    http://www.tokio-hotel.de/ (almanca)
  • ergenlik cagi kapisi esigine ilk adimlarini atan, girmekte tereddüt eden, bazen geri dönüp cocuk kalmayi, cogu kez de gecmise mazi deyip yeni bir dünyada yolculuga cikmanin heyecanina kapilan
    ön-ergenlik dönemi sancilarinin sahibi veletlerin acilarina, sevinclerine tercümanlik eden, ayrica kendi adlarina dergi, kitap, t-shirt, oyuncak ve benzeri bilumum esya piyasaya sürerek onlarin zaten kisitli olan
    cep harcligina göz diken, ac gözlü bir manager sayesinde birdenbire, gökyüzünden parasütle inip
    pop dünyasina iltihak eden, cocukluklarini yasamadan meshur olmanin depreminde depresip alkolü
    fazla kacirdiklarinda sari basinin mansetine gecen, o nedenle cocuk/genclik dairesinin panige kapilmasina yol acan, sezonluk sovlari bittiginde eskiyip unutulacak, ama yerlerine yenileri gelecek bir grup.
  • ilk bakista yaslarini ve cinsiyetlerini cozemeyerek agzim bir karis acik izledigim alman veletler. schrei ve durch den monsun dinlenmeli.
  • kliplerini izledigim zaman cinsiyetlerini cozemedigim,daha dogrusu cozdugum ama yanlis cozdugum asi gorunumlu grup.
    ben onlari kiz daha dogrusu lezbiyen zannetmistim,hadi bill neyse de tom denilen elemanin da erkek oldugunu ogrenmek beni soke etti.
    ayrica belirtmeden gecemicem bastaki solist bill fotoraflarinda direk tatudaki esmer kiza benziyor.evet evet ben bunlari lezbiyen zannediyordum...ama cok benziyorlar... (bkz: #9938779)
  • geldikleri gibi giderler diye umdugum medya sisirmesi 4 velet.
  • feci love hotel cagrisimina yol acan grup ismi...
  • cinsiyetlerini anlamanın imkansız olduğu iğrenç bir velet grubu.

    kendi gözlerinizle görünüz;
    http://www.yasamoykusu.com/…_hotel5_yasamoykusu.jpg

    edit: 10 yıl olmuş, link ölü diye tokio hotel resmi arattım lan internette, ekşi sözlük sen nelere kadirsin...
  • hepsinin bacak kadar olmaları bir yana, bishounen görünüş standartlarına da uyarak insanı "lan animeler gerçek dünyaya kaçak mı yapıyor, nerelerinden yapıyorlarsa söyleseler de ben de benimkileri patlatsam, gençliğim çürüdü, reva mıdır, allah'ım sana geliyorum" gibi beyhude düşüncelere * sevkeden alman toplaşkı.

    yaptıkları müzik dinlenecek gibi değildir, o ayrı. (bkz: tırt)
  • kliplerini her izlediğinizde istemsiz olarak "yahu anasi babasi yok mu bunlarin?" diye serzenişlerde bulunmanıza sebebiyet veren teenage rock grubu. hayır marilyn manson, placebo dinleyen, silverchair'i 15 yaşlarındaki hallerinde hiç garipsemeden izleyen bünyelerde bile tuhaf bir nahoşluk hissi uyandırıyorsa, bu işte yanlış olan bir şeyler var diye düşünmeden edemiyor insan.
    son olarak grubun vokalisti olan velet, marilyn manson ile tatu arası (#9938779) aşmış bir insan formuna bürünmüşken, davulcu veletin henüz sütaş büyümix reklamlarında oynacak bir fiziğe sahip olması (herhangi bir bir puding reklamı da olabilir) gruptaki zıtlıklar üzerine eşi görülmemiş bir ironi yaratmakta.

    http://medias.lefigaro.fr/…fig000000119_32012_1.jpg
    http://img434.imageshack.us/…llpaper016be2yx2ba.jpg
hesabın var mı? giriş yap