*

  • ülkenin en iyi komedyenlerinden tolga çevikin fox tv de ekrana gelmesi beklenen yeni programı.
    haddim olmayarak kendisine buradan birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum:
    -klişeleşmiş esprileri bırakarak güncel konularla ilgili espriler yapması, hem programın popülaritesini artıracak hem de sürekli gelen "kendini yenilemiyor" eleştirisinin önünü kapamış olacak.
    -sosyal medyanın gücünün ortada olduğu bu günlerde 'başarılı' reklam politikaları ile çok güzel bir altyapı oluşturarak programa başlaması ileriki günler için kendisine çok büyük avantaj sağlayacağını düşünüyorum.
    -prensiplerinden taviz vermeden alacağı radikal bir kararın da programın gidişatını çok güzel etkileyeceğini düşünüyorum.
    -programa ünlü çağırma işine devam edecekse eğer daha önce de belirttiğim gibi sosyal medyanın gücünü kullanarak sosyal medya üzerinden büyük kitlelere hitap eden kişiler çağırması farklı bir renk katacaktır programa.
    son olarak eğer bunları okursa maddeler halinde yazmamı asla saygısızlık olarak anlamaması sadece kolay anlaşılabilir olsun diye öyle yazdığımı belirtmek istiyorum.
  • 23 ekim'de biletlerinin satışa çıkacağı açıklanan tolga çevik'in yeni programı. yine başrollerde tolga çevik, fırat doğu parlak ve özer atik olacak. tolga çevik'in kendi deyişiyle "çok beğendiğiniz şeylerin hiçbiri değişmeyecek, ama büyük yenilikler var".

    tv'de fox tv'den yayınlanacaktır. komedi dükkanı'nın bölümlerini defalarca baştan izlemiş biri olarak o havayı tekrar yakalamasını ve reytinginin bol olmasını diliyorum. televizyonda büyük bir mizah eksikliği var, bu eksiğe ilaç gibi gelecektir. ve en büyük dilek, uzun soluklu olması tabii ki. hayırlı olsun.
  • umarım rtük'e takılmaz dediğim, tolga çeviğin yeni projesi
  • beklenen ve özlenendir. umarım star da sarp'la beraber yaptıkları efsane sezon kadar başarılı olur.
  • müthiş merak, heyecan ve istek ile beklediğim show olacaktır. televizyonlardaki bu kuralık esnasında adeta bir vaha olacaktır çöllerdeki bizler için ve reytinglerde yükseklerde olacaktır.
  • komedi dükkanı
    arkadaşım hoşgeldin
    müdür ne'aptın
    serisinin dördüncüsü.
    hay yaşşa len tolga çevik fırat parlaknevi şahsına münhasır yönetmen
  • çıkar mı bilmiyorum zor bir ihtimal ama ağzım burnum diyene kadar biletleri tükenip gitmiş vallahi çok istiyordum ilk gösteriye gitmek, o yüzden elinde 27 kasımdaki ilk program için 1 ya da 2 bileti olup da beni kırmayıp verebilecek güzel yürekli insanları yeşillendirmeye beklediğim etkinliktir nolur olsundu. *
  • dört gözle beklediğim program. bilmiyorum ama ben bu adamın yaptığı bütün işleri seviyorum. acaba eski format tarzı birşeyler mi yapacak meraktayım. fırat parlak ve özer atik olacak mı? bekliyoruz tolga çevik.
  • sabırsızlıkla beklediğim program.
    fox tv'nin kanalın açılış gününden bu yana yaptığı en mantıklı hareket tolga çevik'le anlaşmak olabilir.
    umarım bu sefer de ezgi mola gibi programı amacından saptıran kişiler sadece konuk olarak katılırlar.
  • tolga çevik'in fox tv'de başlaması planlanan yeni programının adıymış.

    http://medyanoz.org/…er...olga-cevik-ekrana-donuyor
hesabın var mı? giriş yap