• (bkz: 26 ağustos 2016 atiker konyaspor beşiktaş) maçı sonrası başlattığım kampanya.

    forvette oynasın mı eheheheh diyecekler kampanyadan uzak dursun.

    şaka kaldıracak durumda bile değilim renksizdaşlar.
    biliyorum hepiniz haykırarak soruyorsunuz "neden tolga beşiktaş'ın kalesinde" bu inanılmaz basit bir soru ama cevabı bizlere niye verilmiyor.

    ya hadi iki sene avrupa'dan elenmemize sebebiyet verdi onu şöyle böyle geçirdiniz nasıl bilmiyorum.

    ama bu kampanyayla en azından şu soruya cevabı istiyorum.

    tolga neden oynuyor ve şuan fabricio oynamıyor? neden? haykırıyorum neden?

    şenol güneş bu soruya cevap vermek zorundasın, fabricio'yu oynatmak zorunda değilsin ama tolga şu şu sebeple hala bu amına kodumun kalesinde demek zorundasın.

    artık bir cevap bekliyoruz en azından belli çünkü o kale öyle boş kalacak.

    son not: eğer bu kampanya başarıya ulaşmazsa şampiyonlar ligi grubumuzda tolga'nın kaleden çıkamaması yüzünden gol yiyeceğimizi ve her şeyin batacağıni biliyorsunuz hepiniz, sahip çıkın bu kampanyaya.

    edit: desteklerinizi buraya entry girerek ve twitter'da #tolgakulübeye yazarak gösterebilirsiniz. nevzat demir'e mektup mu yollarsınız ne yaparsınız bilmiyorum ama destek olun.

    edit2: adamın ekmeği size mi kaldı diyen renkli ajanlara cevap vermiş bir arkadaş (bkz: #62591698)
  • desteklediğim kampanya...

    illa sövek mi?!
  • desteklemediğim kampanya. zira ben kendisini, değil kalede, futbol camiasında bile istemiyorum. yeni zelanda ligine bile gitse rahatsız olurum bir futbolsever olarak. necip'le el ele lokanta falan açsın ama bıraksın artık şu futbolu.
  • bence şartlar zaten oluşmuştu üstelik geçen senenin aksine şu an kritik diyebileceğimiz bir durum da yok ortada, kesinlikle yapılmalı.

    senin kazandığın paranın milyonda birini kazanıp lüks arabalarda gezmene katkıda bulunmaya devam edebilirim tolga, fakat lütfen kenarda otur. rica ediyorum. söz gidip bi forma daha alırım, fakat ne olur şu takımın kalesinden bari kendi kararınla vazgeç. lan insanda biraz gurur olur. belli ki hemşo seni kesmeyecek, sen kendini kes.
  • genç yaşta kanser olmamak için desteklediğim kampanya.
  • gerçek beşiktaşlıların hatta gerçek futbol severlerin desteklemesi gereken kapmanyadır, sonuna kadar destek veriyorum.
  • volkan demirel'i size kiralayalim. nasilsa alisiksiniz fenerli futbolculari toplamaya. pesin pesin anlasalim geri gondermek yok ama! *
  • twitter'da #tolgakulübeye yazarak destek olduğum kampanya. artık sesimizi duyuralım.
  • beşiktaş'ımıza en büyük zararı kendi taraftarınım verdiğini gösteren kampanyadır. yedek kulübesinde muslera mı var da oynatılmıyor?
    ulan kendi topçusuna bu kadar zarar veren taraftar sadece bizdedir. yazık... yemin ederim yazık. bir kere de motive edin lan! her gece saat 00:00'da şu adamı kötülemek için bekleyip de entry giren adam beşiktaş düşmanıdır.
  • desteklediğim kapmanyadır trabzonda iyi olup beşiktaşa düşüşe geçen kaleci
hesabın var mı? giriş yap