• bugün tanıştığım enfes ve çok karakterli, kalıcılığı da gayet başarılı koku. koku tende oturduğunda tatlı tatlı esmeye başlıyor ve size garip bir özgüven sağlıyor.
  • edp* olanı kalıcılık konusunda çok başarılı bir parfüm.

    ayrıca bu parfüm kesinlikle unisex kullanım için tasarlanmıştır. kokusu ne ağır maskülen, ne tam kadın parfümü denebilecek kıvamdadır. marka olarak tom ford'un başarılı olduğu pek çok işten birisidir.
  • bu sene içinde aldığım dior pure poison ve dior j’adore sonrası alışmakta zorlanacağım, ancak kalıcılığı konusunda garanti verilebileceğim yeni parfümüm.

    tabi diğer ikisi gibi çiçeksi bir koku değil. dibine kadar baharat ve odunsu bir koku, ama zaten diğer türlüsü de bende kalmıyor (test ettim onayladım). deli paralar saçtıktan sonra insan kokunun bir saate kalmadan uçmasını kabullenemiyor ister istemez. o açıdan, şimdilerde az buçuk yadırgasam da alıştıracağım kendimi.

    ha bu arada, koku güzel. ancak fazla kadınsı. o sebeple belki az sıkmak daha hafif olması açısından doğru tavsiye olabilir.
  • yves saint louren kouros parfümüne ara vermeme sebep olan parfüm, gece hayatı ve soğuk havalarda kullnmayı daha çok tercih ediyorum. esmer erkeklerin tenine daha çok yakıştığına inanıyorum.
  • tom ford noir · eau de parfum

    çoğu sitede uniseks olarak yazsa da erkeksi yanı sanki daha ön planda,
    sıcak ve güneşli günlerde sabah haricinde çok yoğun gelebilir,
    sanki soğuk kış mevsimi kokusu gibi,
    geceden kıyafetinize sıkmanız daha doğru.

    şu altta yazan karmaşık içerik te sitesinden devşirme.

    üst notasında turunçgil olarak, parlak italyan bergamotu ve
    verbena officinalis biz onu mine çiçeği olarak biliyoruz.
    karabiber yağı orpur ve küçük hindistan cevizi
    hayvansı bir çekicilik hissettiren sıcak ve yumuşak deri (civet), reçine, kehribar ve vanilya
    parfümün özü: madagaskar karabiberinin ve hindistan cevizinin mükemmel baharat uyumu
    frenk kimyonu, baie gülü ve menekşe ise egzantirik turunçgül notalarını vurguluyor.

    toskana zambak reçinesi, mısır sardunyası, bulgar gülü ve zenginleştirilmiş misk adaçayı
    ıslak amberin odunsu bir elementinin derimsi kara buhur ağacının izleri kalan son notaları tanımlar. egzotik çavşır reçinesi, kehribar ve bir doz endonezya erkeksi silhat ve güve otu yağı ile yönlendirilen etkiler kehribar buhusunu andırır.
    misk yağı ve vanilya hayvanımsı bir kurnazlık ve keskinlik verirken,
    sıcak deri ve laos'tan hipnotik aselbent (benzoin) yumuşak bir şehvet* katar.
  • ilk sıkıldığında biraz yoğun bir koku bıraksa da koku oturduğunda ortaya çıkan alt notalar daha tatmin edici kanımca. beğenerek kullandım, aynı zamanda unisex bir koku olması parfümü daha çekici hale getiriyor, malum erkek ve kadın teninde daha farklı birleşimler oluşturabilir
  • yeni aldığım parfüm kalıcılığı mükemmel.
  • açık çakmasını bile çok beğendim. hafif tarçın ve portakalımsı ağaç tatları alıyorum. tam olarak wood denilebilir mi bilmiyorum ama woodumsu koku sevenlere birebir. özellikle kahverengi tonları giyinmeyi seviyorsanız. ne alaka demeyin, çok alaka. eksi yanı ise sanırım biraz tatlımsı. çok tatlı sevmeyenlere gitmeyebilir. fakat rochas kadar ağır değil.

    ayrıca parfümü aldığım avmde sıktıktan 5 dakika sonra önümdeki kız direk arkasına bakarak 2 saniyeliğine beni süzdü.
hesabın var mı? giriş yap