• iyi bir ayakkabı ile erkeği tamamlayacak olan (private blend serisinden) çok başarılı bir parfüm. kesinlikle etkileyici.* sıcak yaz günlerinde kullanılmamalı. "baby-face"ler kullanmamalı. beyaz tenliler kullanmamalı. spor kıyafetlerle kesinlikle kullanılmamalı.

    stratejik noktalarda kullanılmalı. ** olay yerine gitmeden, en azından, bir 10-15 dakika önce sıkılmalı.
  • 100 ml olanı 800 tl'ye satılan parfüm. evet.
  • içinde altın ve hatta elmas tozunun, ayrıca da sadece mars'ta bulunan çok özel bir sıvının olduğu parfüm. evet, fiyatını başka açıklayabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. bir de jean paul gaultier ile falan karşılaştırmışlar, hayretler içindeyim.
  • marka'nın 2005 yılında ürettiği oryantal baharatlı olarak sınıflandırdığı unisex parmüdür.

    başlangıcı ıslak tütünle açılıyor, kısa süre sonra tütün ile tatlı baharatlar öne geçiyor. alt notalarına geçildiğinde muhtemelen hayatınızdaki en güzel vanilya kokusunu alacaksınız, son derece kaliteli memnun edici. farkedilirlik son derece iyi, kalıcılık olarak tenimde 8-10 saat kalıyor, kazağımda 3 gün kalıyor.

    yabancı forumlarda çok övgüler alıyor, zengin ve standartlarınız yüksekse güzel bir kış kokusu olarak kullanabilirsiniz. size özgüven verecektir. 28-30 yaş üzerinde ve iyi geliriniz varsa hemen dolabınıza koyunuz. 50ml 600 lira 100ml 800 lira civarındadır.
  • türkiye'de bulmanın çok zor olduğu söylenen parfüm. fakat dün erkek arkadaşım bursa carrefour'dan aldı. fiyatı denildiği gibi normalin üstünde, 100ml 852 tl.
  • tom ford markasının 2007 yılında piyasaya sürdüğü private blend serisine ait parfüm..

    açılışında tütün ve baharatlar var. orta notalarında koku tatlı bir hale geliyor. muhtemelen tonka fasülyesi. alt notalarında vanilya var.

    kaliteli, farklı bir parfüm.

    kalıcılığı ve fark edilirliği çok iyi.
  • başıma bir iş gelmeyecekse beğenmediğim kokudur. içindeki tütün notası çok acı geldi bana. sıktıktan 1-2 saat sonraki koku ise çekilebikir. bir bayana asla önermem ama hoş,klas bir erkek kokusu olabilir. o erkek 50 yaş üzerinde ise. yirmili yaşlarda asla kullanmayınız efendim.
  • denemek için öldüğüm ama testerları çok ender ortaya çıkarılan bir parfüm. mağazalar bir "ulaşılmazlık" yaratırken, 600 liralık bir parfümü kimin denemeden alacağını düşünüyorlar çok merak ediyorum (hoş denesek de alamayacağız çoğumuz da o ayrı mesele.) ve yine yeni yeniden denemek için ölüyorum. notaları kulağa çok hoş geldiği gibi, mesir macunu gibi kokan bir parfüm fikri de bana harika gelmekte şahsen.
  • vanilyalı sigara ve kakao gibi kokan erkeksi parfüm. unisex dendiğine bakmayın baya baya takım elbiseyle kullanılacak ağır bir parfüm. yaz sıcağında, hele hele gündüz asla kullanmayın. yıkanana kadar vücudunuzdan gitmeyen bir kokusu var diyebilirim.
  • 2007 yılında üretime başlanılmış, odunsu, toplantılarda iyi gidecek tevatür (bkz: eau de parfume).
    pahalıdır, zengin işidir. para yoksa parfüm manyağı kişiler donunu dahi satıp son parasıyla alabilir.
hesabın var mı? giriş yap