• (bkz: tomb raider anniversary)
    100.sü çıksa yine oynarız, fanatiği olduk.
    oyunun ilkinin çıkışının üzerine 10. yıl şerefine yeni bir tomb raider geliyor...

    edinilen bilgilere göre oynanış tomb raider 1i anımsatacak, fakat teknoloji olarak ise günümüz teknolojisi kullanılarak hazırlanacak. ayrıca oyun pc, ps2 ve psp platformlarında çıkacak.

    resmi çikiş tarihi eidos'a göre 1 haziran 2007. geri sayim başlamiştir...
  • eski tomb raider'ın yeni versiyonu olacak oyun. eski oyunun lost valley isimli levelının yeni halini gösteren bir screenshot var sadece şu anda forumlarda.
  • http://www.youtube.com/watch?v=pc34pe1lslq adresinden trailer ı izlenebilecek oyun. yalnız dikkat ettim de tomb raider 1 in peru da geçen bölümünün aynısı olmuş. kurtların saldırması falan...ee bu bir saygı duruşu.
    nice 10 yıllara lara...
  • tomb raider serisinin an itibariyle modern zamanlar grafik motorlu, eski zamanlar oynayislisi. lara croft'un antialiased poposu hdr lightingle birlesince muhtesem bir oyun olmus. keyifli.
  • lara ismi bu kadar popüler olmadan yıllar önce üçüncüsünü bitirdiğim gün, hanıma "bir gün kızım olursa ismini lara koyacağım" demiş ve sözünü tutmuş biri olarak alıp oynayacağım oyundur yıllar sonra.
  • teknik açıdan çok benzer olsalar da tomb raider legend kadar keyif vermeyen bir oyun. ama kendi aralarında kıyaslama yapmazsak oynanabilirliği son derece yüksek ve sürükleyici bir oyun olmuş.
  • daha oyunu bitirmeden "acaba yenisi nezaman cikacak" dedigim nadir oyunlardan biri.

    (bkz: call of duty 2)
  • tomb raider the angel of darknesstan sonraki en zor tomb raider oyunu. angel of darknessdaki zorluk laranın kontrollerinin abukluğundan ileri geliyordu. anniversary'de ise oynanabilirlik fevkaledenin fevkinde; ve fakat tuzakları geçmek gerçekten çok zor. prince of persia sands of timeserisini tamamen bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki; bu oyundaki tuzaklar ne babil'de ne de island of time'da vardı. yine de oynaması çok zevkli olan oyun.
  • oynadğım en iyi tomb raider oyunu.
    oyunun zorluğu daha çok nerden geçilip nereye inileceğini bulmaktan ibaret.
    oynarken yaşadığım stresin hatti hesabı olmasa da severek oynuyoruz kendisini.

    not: tabi nette tam çözümleri var ama mecbur kalmadıkça bakmamak lazım.
  • bilgisayarı yenilediğimden beri indirdiğim sürüsüne bereket oyunların çoğu oynanamadan (kimisi yavaş diye olmadı, kimisini sevemedim olmadı, kimisini bilgisayar çalıştırmadı olmadı) bi kenara atılmışken bu hafiften sarmaya başlamıştı.. taa ki o t-rex çıkana kadar. bi kere lara'nın o kullanılmasa olmaz kombosunu asla çalıştıramıyorum, hani üstüne bi düşman gelirken havaya fırlayıp shift'e basarak zamanı yavaşlatma zımbırtısı.. olmuyor işte delirdim. t-rex'i kızdırıp üstüne getirip kaçacaksın ve sonrasında bi atış yapacaksın. kaçamıyorum ki anasını satayım. stresten, sinirden o kadar nefretle doldum ki daha ilk boss dövüşünde oyunu kapatmak zorunda kaldım. iyi gidiyordu oyun ama yine vuslat indirilecek diğer oyunlara kaldı.
hesabın var mı? giriş yap