• kaç yaşında ergendir bilmiyorum fakat alenen yalan söylemektedir. 90larda geçim sıkıntısı çekmeyen öğretmen ve kücük esnaftan bahseden bir insan türkiyede yaaşamamamıştır. o yuzden dergi ansiklopedi satarlardı. aidatı vermeyen öğrenciler sıraya çıkartılıp azarlanırdır.
  • abd aleminin en kral delikanlisi olur kendileri.
  • amerika hakkinda yazdiklarinin altina imzami atabilecegim badim:)
  • turkiye'deki suriyeliler'den gram farki olmayan yazar. sirf sf'de 70 bin $ aliyor diye, tek basina ev tutamiyor diye yasadigi ulkeye ucuz polemiklerle saldiriyor. 70 degil de 200 bin$ maasi olsaydi amerika isgalci degil, melek olurdu kendisi icin. sanki amerika, kendisi amerika'ya geldikten sonra irak, vietman savaslarini baslatti. gitmek istedigi yer de sutten cikmis ak kasik avrupa* . orada da mutlu olmazsa avrupa'yi somugecilikle suclayip baska kitaya gecektir.

    okudugunu da anlamiyor . baska bir yazar icin "siyasal islamci" demisim, bu uzerine alinmis gelmis bana saldiriyor. "ice'a sikayet ederim" tehditini hatirlattigim icin beni iftara atmakla suclamis. hayir ozel mesajlarimiz var, bu konuyu tartismisiz buraya koyardim da konuyu uzatmak istemiyorum.

    tartistigi konuyu da "bmw'de calisan alamanci dayimoglu, fransa'da koyde yasayan arkadasimin babasi, amerika'da problem yasayan bilmem kimgiller" seviyesinde orneklendirerek hakli cikmaya calisiyor. madde madde yazmisiz sana basina boyle bir sey gelirse ne yapmalisin diye anlatmisiz, adam "evet hakliymissin, duzeltiyorum" diyecegine, korkakca entrysini editleyip sanki o konudan hic bahsetmemis gibi salaga yatiyor.

    bir de 7/24 abd basligi altinda aglamasina ragmen kendi degil biz loser olmusuz.

    baskasinin mutsuzlugu uzerinden mutlu olma gibi bir huyum yok, umarim istedigi gibi bir hayat yasar. kendisinin bana ettigi hakaretlere karsilik vermeyecegim ama su 4 haziran gelse de rahat bir nefes alsak.
  • gotu basi ayri oynayan ici bos tipik cihangir solcusu tip.

    amerika'ya her gun bok atar, amerikan dusmanligi yapar ama ne tesaduftur kapagi abd'ye atar. kendi malligindan dolayi orada basarili olamaz ama abd'yi terk etmeye totosu yemez. 6 yilini harcar o sevmedigi ulkede cunku vatandasi olmak icin bekler. hem bok atar, ama vatandasligini kazanmak icin 6 yilini verir.

    kendisi icin engin ardic'in sozluk versiyonu diyebiliriz... kufur hakaret iftira diz boyu. kendisi kel ve cirkin oldugu icin abd'de kiz arkadas bulamaz ama koca bir ulkenin kizlarina "orospu" demekten imtina etmez. ucuz mahallelerde boktan evlerde oturur ama "amerikan evleri isinmiyor" diye bok atar. aksanli ingilizcesiyle kendisini anlamayan ekmeginin pesindeki garsonlara "irkci" der, iftira atar ama kendisi suriyelilere olmadik kufurleri savurur, acikca irkcilik yapar.

    kendisi "loser" oldugu icin, abd'de bir sikim basaramadigi icin kabahati amerika'ya bulur. bu ulkeye gelmek isteyenlere de "sakin gelmeyin, insanlar sefalet icinde, cok kotu burasi cok" der ama kendisi abd pasaportunu almak icin her turlu fedakarligi yapar, yillarini verir.

    abd'ye gelip yerlesmek isteyenlere bir tavsiye: abd'ye surekli bok atan, hic bir sey basaramamis, soyledigiyle yaptigi arasinda fark olan cihangir solculariyla siyasal islamcilardan tavsiye almayin, zira sizi yanlis yonlendirebilirler bu cok serefli insanlar.
  • american psycho 'daki patrick bateman sanırım.
  • (bkz: placebo)
  • zoruna gidince hakaret eden yazar. abd'de bir baltaya sap olamamış ve bu yüzden içindeki pisliği yüzüne vurmuş, çirkin olduğu için kızların yüzüne bakmadığından dolayı yaşadığı yerin insanlarına hakaret eden ırkçı yazar. bir ara türkiye'ye döndü ama burada da bir baltaya sap olamayınca hakaretler savunduğu 2. vatanına geri dönmek zorunda kaldı.
  • tarafima iftira atan, kufur eden yazar. komplekslerinden arinamayan, ezilmeye mahkum bir zavalli.

    (bkz: #103994303)

    abd'de yasamini kurmus, hayatini idame ettiren kisilere iftira atmak, kufur etmek ozel hobisi olsa gerek kus beyinlinin.
  • çok kız düşkünü ama hayatında kız eli tutamamış abaza bir ergendir kendisi çabuk size yükselmeden engelleyiniz
hesabın var mı? giriş yap