• thom yorke'un yeni solo albümü.
  • bittorent üzerinden satışa sunulmuştur. buradan 6 dolara edinilebilir.
  • sana bana kıyak
  • malum ortamlara düşmüş sürpriz thom yorke albümü. readiohead'in son 3-4 albümünden, the eraser'dan, atoms for peace'den aşina olduğumuz yine oldukça deneysel, depresif ve elektronik sound bu albümde de karşımızda. hızlı bir "preview"dan anladığım kadarıyla klavyelerin de etkisiyle amnesiac'ı anımsatıyor. vokaller hüzünlü ve karanlık. basit loop ve samplelarla zekice örülmüş bir albüm. yine de 2000'lerden sonra thom yorke the eraser'ın üstüne çıkamadı hiç bir projeyle bence. biraz akustiğe döner diye ummuştum ne yalan söyleyim.
  • "a brain ın a bottle" şarkısının videosu ile gecemizi aydınlatan sürpriz thom yorke albümü

    track list'i dinlemek için:
    01. a brain in a bottle
    02. guess again!
    03. interference
    04. the mother lode
    05. truth ray
    06. there is no ice (for my drink)
    07. pink section
    08. nose grows some

    resmi download ($6):
    http://bit.ly/thomyorke_tms2014
  • henüz 5 saat önce downloadable olmasına rağmen 54500 kişi tarafından indirilmiş. yani albüm kabaca üçyüz bin dolarlık bir ciroya ulaşmış gibi görünüyor. dalga teoreminden hareketle yarın bu saatlerde bu rakam beşyüz bini bulur. bulsun. sanatçı kazansın. dinleyen kazansın. sanatçının, dinleyicinin sırtına yapışan parazitler azalarak bitsin.
  • şu an için atoms for peace'in devamı gibi duran bir albüm olmuş görünüyor ama bir eraser değil. radiohead'in yeni albümünün yolda olduğu şu günlerde güzel bir süpriz oldu ama ne yazık ki tarzım değil ve ben hala umudumu yitirmeden yeni bir ok computer bekliyorum.

    daha önce albümü gönlünden ne koparsa formatıyla yayınlamıştı bu kez bittorent üzerinden 6 dolarlık bundle halinde dağıtıyorlar. bir nevi müzisyenlere siz de albümünü bu şekilde satabilirsiniz şeklinde yol göstermek istemiş thom yorke abimiz. kendisi de biliyor ki hali hazırda torrent üzerinden isteyen, albüme ücretsiz ulaşabilir. yine de dükkan dönsün çorbada bizim de tuzumuz olsun diyenler şuradan alabilir albümü. https://bundles.bittorrent.com/…dc097ee9d514059ab63
  • thom yorke'un "yeni bi'şeyler yaptım bilmiyom nasıl oldu" diyerekten duyurduğu yeni albümü dinleyelim bakalım. eraser, afp tarzı galiba yine artık bu tarz değişikliğini geçeli çok oldu ümitlenmeyin. thom yorke'un hayatı, müziği elektronik/deneysel müzik olmuş gerçi kendisi "seçecek olsan gitar'ı mı elektronik sound'u mu seçersin" sorusuna ekektronik müzik cevabını vermişti bundan 10 sene önce.

    bu aşk sonradan oluşmadı aslında ta on a friday günlerine dayanıyor.
  • hazmı kolay olmayan; iyice hazmedildikten sonra da harikalar yaşatan thom yorke albümü. neylerse güzel eyliyor lan bu adam.
  • nihayetinde aradığı tarzı yakaladığı albüm olmuş, kendisini buradan tebrik ederim. davul ve klavyeyi hafif çiğ bırakmış ya işte o iyi olmuş. si begg tarzı yapışkan elektroniği şimdi hemen öyle şeyapamayız biz, sen de sonuçta 90'ların rock starısın kusura bakma ama ağırlığını biliceksin thom yorke.

    office chart'ı takip etmiş olanlara selam.
hesabın var mı? giriş yap