• facebook içerisinde oynanan futbol menajerlik oyunu. buradan
  • türkçe isim üretme algoritması insanı yer yer güldürmektedir.

    ohannes tuna

    deha erbakan

    edit: linkler düzeltildi. demek ki neymiş; flickr'a bir daha upload yapmıyormuşuz.
  • facebook listenizde yer alan arkadaşlarınızdan football manager yada championship manager tutkunu 2-3 kişi bulduğunuzda ufak laf dokundurmalara,8-10 kişi bulup aynı ligde oynamaya başladığınızda ise okulu dersi bırakıp her gün maçları takip edip,transfer yapmanız,alınan galibiyetlerden sonra laf sokmanıza,kaybedilen puanlardan sonra ise boynu bükük şekilde bir güzel benzeri lafları yemenize neden olabilecek oyundur.

    26 gün önce 14 takımlı ligin 12 si ben dahil arkadaş grubumdan oluşuyordu.işin güzel yanı ilk 8 üst lige çıktı ve hem ligde tekrar kapışabilecekler hem de ilk 4 e girenler şampiyonlar liginde farklı gruplarda başlayarak da olsa karşılıklı mücadele verecekler.lafın kısası oyun epey keyifli ve çekişmeli hal alabiliyor.tavsiyemdir ısrarla.
  • sanırım maç yaptığınız herkes gerçek kullanıcılar. ancak hergün sadece 1 maç yapılıyor olması ve token olmadan transfer yapamamak, stadyum geliştirmelerinin çok uzun sürmesi insanı biraz soğutuyor. bununla birlikte, açık arttırmadan transfer yapmak ve oyunculara antreman yaptırmak oldukça keyifli. ama footbo city'i tercih ederim
  • lig meselesi tersine işliyor bu oyunda. ben ikinci ligden başladım. aha lan birinci lige çıkacam dedim kendi kendime. bi baktım ki üçüncü lige çıkmışım. yani birinci lige çıkılmıyor düşülüyormuş.

    enteresan. ama kesinlikle hattrick'in yerini tutamaz.
  • farklı proxy'lerden video izlenerek token kazanılabilen oyun. şanslıysanız günde 15-20 token kazanabiliyorsunuz.
  • 3 4 aydır oynadığım hatta etrafımdaki bütün arkadaşlarımı başlattığım facebook oyunu. arkadaşlarla oynayınca daha bir zevkli oluyor aynı seviyedeki hepsini aynı lige attığı için yeri geldiğinde kıran kırana mücadele ediyor yeri geldiğinde puana ihtiyacı olan arkadaşınıza kaleciyi forvete koyup çıkarak şike yapabiliyorsunuz. hoş oyunda kalecisiz oynayan adam bile gördüm adam 1 7 3 taktiğiyle oynuyor. kaleci olmayınca ve 1 defans olunca mantık olarak her maç 10 20 yiyordur deseniz de öyle olmuyor yeri geliyor bu taktikle maç alıyor. yani şans faktörü çok fazla.

    asıl söyleyeceğim olay şu ki o kadar süredir oyunu oynuyorum daha alt yapıdan futbolcu geliştiğini yeni öğreniyorum. şimdiye kadar kadrom hep full olduğu için sanırım alt yapıdan çıkacak oyunculara yer kalmadı ve takıma gelemediler. geçenlerde bu olayı farkettim baktım 5 gün sonra 2 yeni oyuncu gelecek yazıyor, çocuğum olacakmış gibi sevindim takımdaki dandik oyuncuları kovdum kadroda 2 kişilik yer açtım heyecanla bekledim o günleri..

    sonuç: evet 2 genç yetenek geldi biri benim takımımda forma şansı bulamayacak kadar düşük özellikte diğeri ise tam aradığım adam nurtopu gibi 2 yeni oyuncu. heycanla tıkladım önce zayıf olana, en kötü satarız para eder dedim nasılsa tohumuna para mı sayıyosun, kontratı imzaladım diğer oyuncuya geçtim. ama o ne bir baktım ki iyi olan oyuncuyla kontrat imzalamak için token istiyor, hem de az buz değil tam 21 token. oyunu oynayanlar 21 tokenın değerini bilir. işte o an hayattan soğudum lanet ettim. ama ısrarla hala o oyuncuyu bekletiyorum kontratı imzalamadım da kovmadım da sikko gibi duruyo kadroda oynatamıyorsun da kontrat olmadan bakalım ne olacak diye bekliyorum.
  • bilgisayarda oynadığım tek oyun. çılgınlar gibi adımın hesabından "moröküz" isimli takımla, kil işleri hesabımdan da "kil işleri sk" isimli takımımla mücadele ediyorum.

    moröküz, bu sezon, 4. seviye ligde 5. olarak, 5. lige çıktı. kupada ve şampiyonlar liginde de varlık gösteremedi pek.

    kil işleri sk ise ise bu sezon, 5. seviye ligi şampiyon tamamlayarak, 6. lige çıktı. aynı zamanda şampiyonlar ligi şampiyonu oldu. bu sezonu iki kupayla kapattım. kupada ise üst seviyelerdeki takımlardan, belki de farklı server'lardaki takımlarla mücadele edildiği için henüz bu seviyelerdeki takımların çok ilerlemesi mümkün değil.

    ayrıca bu oyunla ilgili isteğim, her futbolcunun ve her takımın geçmiş yıllardaki tüm istatistiklerinin kayıtlarını tutup, bize göstermesi.
  • günde yarım saatinizi alan ve de zaten bu özelliğiyle güzel olan oyun. saatlerce mal gibi online oynamıyorsun. beleşe token kazanma işini ben beceremedim. proxy ile falan yapılıyormuş. beceren adam gibi yazsında oyunun iyice bokunu çıkartalım.

    en kötü özelliği maç saatlerini tokensız ayarlayamamanız. seviyeniz artıkça takımınız maçlarını izlemek taktik yapmak zorunlu oluyor. çalışan biri içinde bu imkansız. ya da parayı basıp token alacaksın. o da denyoluk bana göre...
  • maçların saatinde başlamadığı oyundur.
hesabın var mı? giriş yap