• topcam plaji mobil antalyali apacinin hafta sonu menzilinde allahina kadar suyu cikarilmis bir mevkiidir.karsisinda antalya tanitim brosurlerinde sikca rastlanan ve nedense hic boka yaramayan sican adasi vardir.
    antalyali apaci ayrilmaz uclusu olan mangali, termosu ve muzik setiyle buralarda kastel kastel yigilip tatil beldesinde ikame etmenin tadini cikaririlar. belediye isletmesi tarafindan tedarik edilen kereste digrama masalarda gobek atmalar, yan masaya satasmalar gibi turk halkinin karakteristik ozellikleri bir bir sergilenir.
    gencler coskunsa, averaj antalyali kadar yuzebiliyorsa sican adasina kadar (ki 1 2 kilometre vardir mesafe) yuzer gelirler.yok averaj ustuyseler benim gibi, ada cevresinden tur atip lara plajina (ki 40 kilometre vardir) kadar yuzup bu maymunlar cehenneminden kacarlar.

    (bkz: yuzucu fizigi)
    (bkz: sozlukteki antalyalilar)
    (bkz: sozlukteki averaj ustu antalyalilar)
    (bkz: entry ile imaj yapmak)
  • ancak yagmurda pıknıge gıdılmesı halınde chıkacak rezıllıkten eglenebılecegınız bı mekandır.
  • (bkz: florya plaji)
  • salih mercanoğlu bir de şiir yazmıştır üstüne:

    " topçam'da
    deniz ve çam kokulu gece
    kumlarda renkli çamaşırlarımız
    uzanıp kalmışız ayın altında

    yukarıda medusa'ya benzeyen toprak
    ağaç kökleri kıvrım kıvrım yılan
    iki güvercinim aksın ki önüme
    tüm ruhlarını gördük ağaçların

    sanki çıkacakmış gibi karşımıza
    ipek bacaklı bir denizkızı
    bakıp bakıp da denize ve aya
    bir bir andık kadınlarımızı

    toroslara doğru
    usulca yürüyen ormana
    birazdan vuracak
    günün ilk yeşil ışıkları

    yola düşecez biz de
    dilimizde türkü
    cebimizde çakıltaşları "
  • yazin haftasonlari kesinlikle gidilmemeli... insanin mayosunun bile et kokusuna bulanma olasiligi muhtemel... antalyalilarin mangal askinin costugu mekan.. bir kac yaz once denizi inanilmaz pislenmisti, olmamasi ve gorulmemesi gereken seyler vardi. ondan sonra adimimi atmadim oraya zaten..
  • pazartesi günleri pek güzel oluyor. haftasonu hiç gelmedim. ama bugün pazartesi sabah 11 12 civarı buradaydım. sessiz sakin mis gibiydi. giriş ücreti otomobil 48 tl. yaya iseniz 16 tl. sağlık çalışanı iseniz ücretsiz. çok rahat ettik. saat 16 ya doğru biraz kalabalık ve duman altı oldu ama rahatsız edici değil. bu arada denizi kum değil taşlı. berrak tertemiz.
  • mangal şu an serbest mi, bir de açılış saatini bilen yazabilir mi?
  • görgüsüz insanların oturdukları masalar haricinde çirkin bez çantalarını koymak için birden fazla masayı işgal ettiği, yer bulamayan insanlara sanki tapusunu almışlar gibi tepeden baktıkları, temiz havadan çok mangal duman kokusu çekilen is garantili piknik yapılabilecek plajdır.
hesabın var mı? giriş yap