• inanılmaz rahatsız eden durumdur.

    5 saatlik uzun yolculuğumda 1 saati aşkındır konuşan babişkolu, aşkitomlu, muhtemelen yeni sevgili yapmış kızın regl maceralarından, ev işlerinde ki marifet hikayelerine maruz kalmaktayım.

    ben annem aradığında yav he he diyip geçiştiriyorum, bu canı çok sıkıldığı için sevgilisini arıyor ve büyük bir bencillikle boş beleş muhabbetine devam ediyor. o zaman bende canım çok istediği için bir sigara yakıyım insanları umursamadan.

    sigara nasıl yasak ise toplu taşımada boş beleş muhabbetlerde yasak olmalı.
  • bazı şahısların toplu taşımayı telefonla konuşmadan kullanamadıklarını farkettim. otobüse, minibüse adımını attığı an önce yiğenini arıyor, kapatıyor halasını arıyor, kapatıyor yengesini arıyor. bakıyor 3 durak daha var, bi de eniştemi arayayım diyip ineceği durakta telefonu kapatıyor ve gözlerden uzaklaşıyor. hayır nasıl rahat konuşabiliyorlar onu da anlayabilmiş değilim. ben normal şartlarda bile en fazla 1 dakika konuşur kapatırım, ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak?
  • eğer bağıra bağıra konuşmuyorsa bir sorun görmediğim durumdur.

    iki kişinin normal bir sesle konuşmasına ile iki kişinin aynı ses tonunda telefonla konuşması arasındaki farkı anlayamıyorum doğrusu.

    öküz gibi hahah hohoho diye bağırıp, salak saçma artistlik peşinde olan hanzo ve hanzelineleri kınıyorum tabi.
  • normal konuşma düzeyinde görüşme yapılıyorsa bundan kimse rahatsız olamamalı diye düşünüyorum.ne yani o zaman toplu ulaşım araçlarına çift olarak da binmeyelim, konuşmayalım.toplu taşıma aracı lan bu, sinema mı tiyatro mu?ışten, okuldan yorgun argın çıkmış olabilirsin ama evine gitmeyi bekle.bu kadar robot olmanın ne anlamı var yani.tamam yüksek sesle elalemin dedikodusunu dinlemek benim de hoşuma gitmiyor ama karşı taraf bunu herkesin duyması pahasına göze alıyorsa bu da onun problemi biraz da.başlığın adı 'toplu taşıma aracında yüksek sesle telefonla konuşmak' olsa evet haklı bir isyan derdim ama zaten genel olarak yüksek sesle konuşmak kaba bir davranıştır toplum içinde.
hesabın var mı? giriş yap