şükela:  tümü | bugün
  • tiyatro ve dizi film oyuncusu. 26 ocak 1992, izmir doğumlu. lisede çeşitli tiyatro oyunlarında oynamaya ve müzikle ilgilenmeye başladı. 2012 yılında konservatuar eğitimi almak için izmir'den istanbul'a taşındı ve 2013 yılında girdiği istanbul aydın üniversitesi güzel sanatlar fakültesi drama ve oyunculuk bölümünden 2017 yılında mezun oldu. mezuniyetinin ardından aysa prodüksiyon tiyatrosu'nda benim adım feuerbach adlı tiyatro oyununa başladı. aktif olarak tiyatro yapmayı sürdüren toprak can adıgüzel, 2019 yılında kadın dizisinde ismail karakterini, 2020 yılında rol aldığı alev alev dizisinde ali karakterini canlandırdı. yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

rol aldığı bazı tiyatro oyunları:

yak bunu / oyuncu - 2019
    benim adım feuerbach / oyuncu - 2018

rol aldığı film ve diziler:

kalp yarası (yaman öztürk, tv dizisi 2021)
    alev alev (ali, 2020)
    kadın (ismail, tv dizisi 2019)

biyografya<3

dizi kültürüm neredeyse hiç yoktur. atv'de kalp yarası diye bir diziye denk geldim. adamın mimiklerin oyunculuğu çok iyi bence, çok doğal ve gözleriyle oynuyor. tabii allah vergisi kısımdan hiç bahsetmiyorum bile. buraya ergen gibi bu entryi girmek de utandırmadı değil ama katlanacağız artık ne yapalım.*

başlığın açılmamış olmasına çok şaşırdım bu arada. adam iyi çünkü, her bakımdan başarılı.

insta takibe aldım tabii ki. toprakcığım bir gün seninle ilk fotomuzu “ilk foto” tagiyle paylaşacağım. beni duyuyorsan masaya 3 kere vur.

ayrıca amatör müzik çalışmaları var. ki bence sesi de çok sempatik.

bir de şu kısacık video içimi ısıttı. 700 görüntüleme var. bu sayıya iyi bak. kısa zamanda hatırlayıp gülümsemeni dilerim. cinskırımı en çok; insanı, “insan” gibi görebilenlerin yıldızı parlayacak çünkü. karmane yapacağını bilir.

buralar değerlenecek.*
  • türkiyedeki en güzel ağızlı aktör. son zamanlarda mantar gibi biten yenilerin arasındaki en yakışıklısı diyebilecegim kadar iddialasabilecegim bir tip, fakat dizi seçimleri aşırı kötü diyebiliriz.
    kalp yarasi nedir kardes, yok muydu daha bi gençlik dizisi falan?
  • ekin can arslan'a fazlasıyla benzeyen dizi oyuncusu.
hesabın var mı? giriş yap