• bi denk getirirsem çelmeyi takacağım hatun modelidir.. kafa bulan bu da.. anladık varlığın italyan varlığına armağan olsun da.. noluyo amına koyim? senin acelen var diye herkes işi gücü bırakıp senin topuklarının tokmağını mı dinlesin? yiter lan yiter...
  • gelişi çok uzaklardan bile fark edilebilir.
  • kendisi hakkinda yapilan dedikodulari, hicbir zaman yakalayamayacak olan hatun modelidir. (bkz: yuksek okceler)
  • bu hatun modeli için büyük zerdüştümüz nietzsche böyle buyuruyor;
    "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma"
  • (bkz: #17460471)
  • kendisine kalsa "ne koşturup duruyorum ulan bok mu var" düşüncesiyle salınmayı tercih edecek ya da ayakkabıları fırlatıp deve modülünde lap lap koşacaktır, iş güç yetiştirme gailesi olmasa kendisi de 10 santimlik topuklu ayakkabılarının topuğunu ya da bileğini kırma riskini de en aza indirgeyecektir fakat heyhat, elden gelen bir şey olmadığı gibi çevreye verdiği rahatsızlık kendisini daha da rahatsız etmektedir.
  • akşam eve gittiğinde bileklerinin ağrısını tuzlu su dolu kovalarda gidermeye çalışacak hatundur.
  • safi kendi keyfine koşturuyodur..
    çünkü o koşturup, zaten yürürken bile yeterince rahat olmayan o ayakkabılarla, bileklerine hepten zarar verme olasılığına davetiye çıkarıyor diye, kesss sin en az beş sene önce terfi alacaktır sizlerden..

    ayrıca kadın mıdır?
    muhtemelen müdüre verip yükseliyodur.

    topuklu ayakkabı giyen bi kadın mıdır?
    müdüre verip yükseliyodur.

    topuklu ayakkabıyla ofiste koşturan bir kadın mıdır?
    kess sin kez müdüre verip yükseliyodur.

    hıhım..
    allahın başarısız ezik komplekslileri sizi..

    o ha o ha o ha editi: abi ben bu entryi yazdıktan 15 dakka sonra!!! hiiiç de beklemediğim şekilde bir terfi aldığımı öğrendim.. hayat hakkaten oyunlarla dolu be eheh
  • tam işinize konsantre olmuşsunuzdur ki beyninize çivi çakılırcasına "tok, tok, tok ..." seslerini duyarsınız. hatun kişinin attığı her adım beyninizin en küçük kıvrımlarında yankılanmakta ve ne konsantrasyon ne motivasyon ne de kafa bırakmaktadır. hele ki bir de ofisteki zemin ahşap ise bittiğinizin resmidir. kulaklık takıp müzik dinlersiniz ama bir şekilde gelir o ses.

    hayır, bir bayana giydiği kıyafet ile topuklu ayakkabı çok yakışıyor olabilir, giysin de zaten. lakin ofis ortamında bunun rahatsız edici bir yanı da var tabii ki. eğer zorunlu değilse(kıyafet uyumu nedeniyle) babet felan giyseler ne güzel olurdu.

    (bkz: hayat bayram olsa)
hesabın var mı? giriş yap