• artık general olacakları yüksek askeri şura yerine akp genel başkanı belirleyeceğinden muhtar akp ilçe başkanı vs referansı aramaya başlayacak askerler yönetecek orduyu.

    en son torpille sat komandosu mu mak komandosu mu ne olan fetöcü terörist askerleri pijamalı amcalar yakalamıştı lahımlarda.

    şimdi kim iyi asker diye değil kim daha iyi akp li diye bakılıp general olanlardan oluşan ordu tamda dış güçlerin ellerini avuşturup bekledikleri şey. büyük resmi gören arkadaşlara selamlar.

    bu arada torpil morpil işleri çok kişinin görev aldığı ve hiyarerşinin olmadığı kurul komisyon vs. yerlerde tek kişinin karar verdiği yerlerden daha daha az işler.
    çünkü ikna edilecek, hemşehri bulunacak, memleketten bal ceviz vs getirilecek, torpil ya da çıkar sağlanacak daha çok kişi vardır. ve bunlar bir birini denetler .
    işte bundandır ağır ceza mahkemeleri 3 kişidir.
    işte bundandır disiplin komisyonu 3-5 kişidir.
    işe kabul mülakat komisyonları ve sağlık heyet raporları bundan dolayı kuruldur.

    ve en önemlisi bakanlarda kuruldu.

    başbakan kursa da sonuçta bir kuruldu ve tek kişiye bırakılmayacak kadar önemli memleket meselelerin de karar verirlerdi.

    mesala kdv oranı kaç olsuna.
    çünkü örneğin maliye bakanının çok yakın arkadaşı lüks yat alım satım işine girip arkadaşına şunun kdv sini yüzde 1 e düşür dese o iş yaş haci 15 tane adam var neden durup dururken yatın kdvsini indirelim olmaz o iş diyen adam çıkar aralarında derdi.

    şimdi bir sabah resmi gazetede yatın kdv sini cumhurbaşkanlığı kararıyla %1 inmiş olduğunu görsek bile nedenini öğrenemiyeceğiz. zaten yatla matla işi olmayan bırakın nedenini merak etmeyi haberi bile olmayacak arada yeni zenginlerimiz olacak legal ama gayri ahlaki.
hesabın var mı? giriş yap