• güzel köylü dizisinde, en efsanevi karakter olan bünyamin'i canlandıran oyuncu.
  • kendisi hakkında sadece bir entry girilmiş ama sonra çoğalacaktır. açık söylemeli ben de ilk defa güzel köylü dizisinde gördüm.. ama önceden düşman kardeşler adlı bir dizide oynamış internette de kendisine ait fazla bir bilgiye rastlamadım.
    bir sitede 1 ocak 1982-izmir doğumlu olduğu yazıyor..
    sadede gelirsek henüz yıldızı parlamamış olabilir ama yeni bir burhan altıntop geliyor bence evet bir burhan altıntop olmak iiiyllee kolay deeeelll ama dizi tutarsa olacak.
    itiraf edeyim ilk bölümlerde hiç hazzetmedim kendisinden-ki burhanda da aynı olmuştu-vefakat sonraki bölümlerde adam coştu arkadaş. özellikle kendi kendine konuştuğu sahneler başarılı
    izlerken ciddi ciddi gülüyorum.
    toygan bey çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor takdir ettim.
    ileride fenomen olacağına eminim
  • oynadığı güzel köylü dizisinde doğaçlamanın dibine vurduğunu düşündüğüm adam.sadece onun için bile izlenir.ama yaptırdığı dişleri acayip duruyor.ağzı da kapanmadığı için sürekli gözlerim dişlerinde.önü açık.
  • güzel köylü adlı diziyi izlettirendir. sayesinde böyle absürd bir dizide gülebiliyoruz.

    buradan demirtepedeki caretta&caretta arkadaşıma selam eder, gözlerinden öperim.
  • güzel köylü dizisinin izlenebilir tek tarafıdır. bir an önce o diziyi bırakıp daha kaliteli yapımlarda oynamalıdır.
  • bu herif için sik gibi diziye bile bakılabiliyor. adam aşırı komik lan.
  • çoktandır hakkında bişeyler yazayım diyip unutuyorum. son zamanlarda ışık veren nadir oyunculardan bence. hem de güzel köylü gibi yüzüncü kopyası yapılan bi dizide aldığı ufacık rollerle. okan'ın programına da asıl o çıkmalıydı diziden. neyse bu diziyi bi zıplama tahtası olarak kullanabilir umarım ve oyuncunun kanını emerek başarılı olmaya çalışan dünyası yalan dizileri de seçmez umarım. kardeş payı gibi oyunculuğun amına koyabileceği iyi bi teklif gelir umarım kendisine.

    (bkz: umuyorum öyleyse varım)
  • gelecegin umut vaad eden oyuncularindan.
    en iyi oyuncu kategorisinde ulke capinda cetin tekindor, haluk bilginer, kadir inanir gibi isimleri alabilirsiniz. lakin ben sanat hayatinin neredeyse tamamini birbirinin benzeri, kendi karakterinin cok da uzaginda olmayan rollerde surduren oyunculari pek de 'en' bulmuyorum. istikrarli oyuncular diyebilirim pekala tabii bu isimler icin.

    ama gelin gorun bu adam bambaska. o lanet diziyi izlemiyorum, fakat toygan avanoglu'nun youtube'da kacirdigim hicbir videosu yok. kendi karakterinin disindaki bir rolu katmerli bicimde hakkini vererek oynuyor, ustaymis gibi. gulmekten de kirip geciriyor ortaligi sevgili bunyagmin.

    cogalarak devam etsin efendim, biz izleriz.
  • güzel köylü dizisinde hayat verdiği karakterle* türk tv tarihine geçmiştir.evet bünyamin kalas bir efsanedir.
hesabın var mı? giriş yap