• suudi arabistan'da 24 saat kontak kapatılmadan 40 derece sıcaklıkta arıza vermeden çalışan araba.

    adamlar çok sevdikleri için değil sıcakta en iyi performansı veren araç olarak gördüklerinden toyota kullanıyorlar.
  • 2004 yilindaki motorunu uretmek $2,000 maliyet demek iken, toyota'nin yeni dokumleme teknigi sayesinde 2007 camry'nin motorunun maliyeti $1,000 imi$... bu fiyatin 2-3 katini verip bu motoru istedigimiz arabaya taksak manyak olurdu herhal... 350 bin kilometreye kadar tis bile etmezdi $erefsizim.

    o degil de, 2005 yilindaki 431 bin sati$la 4. yilda ust uste en cok satan arac oldu abd'de bu camry.. gm her gun yeni bi fabrika kapatacagini acikliyor.. 10 yil sonra amerikan arabasi diyince sadece klasikler akla gelecek galiba.
  • 14 sene kullandıktan sonra geçen hafta sattım. 215.000 km deydi daha o kadar daha giderdi. yağ fren ahriç ilk masrafını çıkardı. paslanan eksozu 1000 dolar kendisi o haliyle 2500 olunca sattım gitti. kendisinden 6 yaş küçük a6'ım var. masraf ve sorunsuzluk konusunda camry'nin yanına bile yaklaşamaz.
  • amerika'da halen en ragbet edilen arabalardan. ne aile otosu ne de lukstur yanliz bu. cok tutmasinin nedeni toyota motorunun dandik amerikan arabalarindan 10 yil fazla ya$amasi, aracin 2. el piyasa fiyatinin ise orjinal fiyatina cok yakin* olmasindandir.
  • b.a.e.'de bir kaç gün kiralamak suretiyle kullanmış olduğum araç.

    2.5 motor, benzinli ve bir deposu 0'dan full'e 120 dirhem'e doldu (70 tl yapıyor) ve 1000 km civarı yol yapıyorsunuz. araç sağlam, kasasına göre mega atik değil ama hızlanması ve devirlenme isteği gayet güzel. d mode da genelde "eco" ibaresi görünerek yolda gidiyorsunuz. (2.5 lt otomatik benzinli bir araç ne kadar "eco" olabilir o ayrı bizim için) size "bu hızda mıyım hakikaten? bana 60 gibi geliyor" hissini yaşatan araçlardan. bagaj ve saklama alanları gerçekten bol/geniş. petrol zengini bir ülkede araç kiralayacaksanız ve orta seviyede bir para ödemek istiyorsanız camry gayet ideal bir araç. ayrıca geri görüş kamerası, ortadaki panel vs gayet kullanışlı ve güneş ışığında fıs demeyen, okunaklı ve kullanışlı detaylar.

    türkiye'de övüle övüle bitirilemeyen passat'ı kendisine rakip olarak göremem açıkçası. adamlar yapmış. (kıyasladığım passat 2.0 tdi 170 hp)

    ancak benzinin ucuz olduğu ülkeler için vazgeçilmez bir araç olmalı. ayrıca tutulduğu ülkelerde yine çok tutulan eşdeğer japon modellerine göre daha az gösterişli bir araç. satın alınacaksa altima ve accord gibi araçlar da göz önünde tutulmalı.
  • suubi arabistan 'da araba kiralama şirketlerinde bulunan en düşük sınıf (en ucuz) araçtır. 800 km çöl geçtim, sorunsuzdu.
  • 2012 yilinda abd'de en cok satilan araba unvanini almistir. abd'de 15 yildir zirvede olan japon devi toyota'nin, bir otomobil ulkesinde bu denli basarisi hakikaten enteresan.
  • reklamindan anlasildigi uzre "my car"* sozundeki harflerden olusuyor.
  • yahudi bir patronum vardı. buna binerdi. araba rahat 10 yaşında vardı bu arada.

    altındaki partnerlara da a6, bmw 5 gibi arabalar verirdi. 80 yaşında işe gelirdi. ne adamdı be.
  • 2019 modeli hakkında birkaç söz söylemek şart oldu çünkü 1988'den beri amerika'nın en çok satan aracı, 2019'da yine sedan klasmanında birinci, genel sıralamada 4'ncü olmuş. (rav4, crv ve rogue - qhasqai arkasından) öyle bir araç ki bu, ford'un sedan araç tasarlamayı bırakmasına neden olabiliyor. 2019'da sadece amerika'da 330 bin adet satmış ve bu rakam neredeyse türkiye'de satılan tüm araç sayısını geçiyor.

    aracın bu kadar delice tercih edilmesinin iki sebebi var aslında, birincisi, aşırı derecede sorunsuz, motor - şanzıman 1 milyon millerde hiç oynanmamış halde saat gibi tıkır tıkır çalışıyor oluyor. ikincisi yakıt tüketimi düşük. tasarımı bir kapı kolu kadar yalın ve tam olması gerektiği gibi hissini veriyor insana. hani 50 sene sonra bile baktığınızda değiştirmeye gerek duymayacağınız ve hala işini gören bir kapı kolu gibi.

    muhtemelen ford t-model ile başlayan içten yanmalı seri üretim otomobil tarihi bu araç ile sonlanacak çünkü bu piyasaya çıkan son elektrifikasyon geçirmemiş camry modeli. hibrit versiyonu bundan sonrakilerde tek seçenek olacak sonrası da zaten sadece elektrik. ben düşük versiyon olan spor se modelini kullanıyorum, yüksek versiyonu xse olarak geçiyor. yine de araçta anahtarsız giriş & çalıştırma dışında en ufak bir eksik yok. start&stop garabeti tabi ki yok, çünkü bu araç yüz bin'de motoru patlasın diye değil, 1 milyon mil'de hala 35'nci sahibini arıyor olabilsin diye tasarlanmış. 2.5 motorla akuple cvt şanzıman muhteşem bir his veriyor, motor tepkileri, araç yol tutuşu, direksiyon kendine çok emin bir karakter veriyor. şimdiye kadar kullandığım en iyi önden çekişli araç. şerit takip, adaptif hız sabitleyici ve çarpışma önleyici var.

    toyota türkiye'ye de birkaç sözüm var, bu araç lüks değil orta direk arabası, lüks diye pazarlamak komik oluyor çünkü aracın zaten bu kadar satmasının bir nedeni de gösteriş yapmak istemeyen amerikalıların tercihi olması. honda accord ile beraber piyasayı ele geçirmiş durumdalar.
hesabın var mı? giriş yap