• harika oyun. bir önceki versiyona göre grafikler düzeltilmiş, toprak yollar eklenmiş vs. bir dolu yenilik. tek eksiği joystickle oynarken titreşimi desteklememesi (sorun bende değilse).
  • istiklal marşı'nı çaldıramıyor olmamız büyük eksi.
  • trackmania serisinin nadeo tarafından yapılan yeni oyunu.oyunu steam den yada istediğimiz her hangi bir yerden indirebiliriz çünkü oyun tamamen bedava.trackmania united forever adında daha fazla özellikler içeren ve ücretli bir sürümü de bulunmakta.
  • tek kelimeyle muhteşem bir oyun. trackmania nations ile bize zaten kalitesini göstermiş olan nadeo, bu oyunla perçinlemiştir durumunu. rollcage üzerine ilk defa bu kadar keyifli yarış oyunu deneyimi yaşıyorum. işin en güzel yanı ise oyun tamamen ücretsiz. ister ecnebi milletiyle online arenalarda kapışın, ister kendiniz bütün parkurları bitirin. üstelik canınız sıkıldığında kendi parkurlarınızı da editor sayesinde yapabiliyorsunuz.

    online arenaların ise en güzel yanı kendi yaptığınız parkurlarda veya başkalarının hazırladığı parkurlarda yarışabiliyor olmanız. bu parkur yapma işini bir şova dönüştüren adamlar var dikkat etmek lazım. insanı çileden çıkarabiliyor bazı pistler. çileden çıkartabiliyor demişken oynunun kendi parkurları da üçüncü seviyeden sonra "bronz alsam yeter lan altın benim neyime" dedirtebiliyor.

    grafiklerle ilgili tek bir şey söyleyeceğim. o da 3 boyut gözlükleriyle de oynayabiliyor oluşunuz. mouse'u yukarıya sürüklediğinizde gözlük işareti çıkıyor gelen menude ve bunu işaretlerseniz oyunu gözlüklerle oynayabiliyorsunuz. henüz denemedim, ol sebepten bir şey diyemeyeceğim bu konuyla alakalı.

    efendim kısaca araba yarışında arcade tarzı sevenler bu oyunu kesinlikle indirmeli bilgisayarlarına. ama yarış oyunlarında gerçekçiliğe ölümüne inananlar uzak dursunlar. yüzlerce metre yükseklikte havalarda uçup yere düşen arabalarla yarışmak onlara pek keyif vermeyecektir.
  • bir oyunun basitken bağımlılık yapabileceğini - bunu yapan başka oyunlar da var aslında - aynı zamanda oldukça iyi grafiklere sahip olabileceğini, 1,5 milyon insanın bu oyunda kapışabileceğini ve en önemlisi tüm bunların bedava olabileceğini kanıtlayan oyundur. basit olsa da ustalaşmak oldukça zordur ve alışmak gerekir oyuna; çünkü gerçekçilik gibi bir iddiası yoktur. ayrıca ülkenizi temsil etme fırsatı verir, hatta önceki versiyonda (bkz: trackmania nations) harita 1.lerinin ülke marşı okunurdu ama bunu ırkçılığı, ayrımcılığı vs. körüklediğini düşündüklerinden olsa gerek yeni versiyonda kaldırılmış.
    herkese tavsiye ederim bu oyunu ama aşırı hızlı olduğundan bünyede nörolojik hasara yol açabilir, aman dikkat...
  • araba modelleri http://www.trackmania-carpark.com/ adresinden indirelebilir. indirildikten sonra gamedata/skins/vehicles/stadiumcar klasörüne atılıp oynanabilir.
  • kendi sitesinden bedava olarak indirilebilinen, kendi pistlerinizi, araba skinlerinizi hazırlayabildiginiz, online ya da solo şekilde oynayabileceğiniz zaman geçirmeye yarayan şükela oyun.
  • istiklal marşı çaldıramasak da, bilumum türk serverında sabahtan akşama kolbastı çalmaktadır.
    hem de remix a.k!
    ahahahaha

    not: arada bengü de çalıyor.
  • tek elle oynanabilen, cok zevkli, freeware, multiplayer, cerezlik bir bilgisayar oyunu. tam laptopluk.
  • her şeyiyle bedava bir oyunun nekadar güzel olabileceğini bizlere gösteren güzide oyun. tabii ki oyunun bu kadar güzel olmasının en önemli nedeni sağlam bir communitysi olmasıdır; zira oyun sonsuz sayıda değişik track ve araba modellemesine olanak sağlar ve bu oyuna gönül vermiş insanlarda her gün çeşit çeşit yeni trackler yaparak oyunun hiç bir zaman eskimemesini sağlamaktadırlar. ayrıca düzgün bir takıma girerseniz esl ve benzeri turnuvalar gerçekten inanılmaz keyifli olabiliyor. olmaz ben takımla falan uğraşamam diyorsanız da tek başınıza katılabileceğiniz turnuvalar tabii ki mevcut.

    kısacası araba yarışlarından hoşlananların gerçekten kaçırmaması gereken bi oyun. belki de tek eksiği hasar modellemesi olmaması, ama size yaşattığı eğlence bu eksiği fazlasıyla kapatacaktır.
hesabın var mı? giriş yap