• 2019-ncov hakkında saçmasapan, hatalı bilgiler yayınlayan ırkçı bir twitter hesabıdır.
  • tivitlerini, insanları korkutup korumak adına manipule ettiğini ya da bunun için veri sansürü uyguladığını yazmakta.

    ttb başkanının "veriler şeffaf değil, sonucu pozitif olan hasta sayısı çok daha fazla" açıklamasına sinirlenip, ttb'yi halkın psikolojisini bozmakla suçlamaktadır.

    ilgili twit dizisinin bir kısmını kopyaladım okuyabilirsiniz:

    "...ilk açıklamasını bu olaylardan 45 gün sonra "abartılıyor, gripten daha çok ölen var" seklinde yapan birini çokta ciddeye almam. bir hekimin ilk işi hastaya iyi telkin vermektir. bu "halkın psikolojisini nasıl bozarım" dan başka hic bir amaci olmayan açıklama ile hekimlik degil fenomenler odasi başkanlığı yaparsin. tıp adına insanlık yararına birsey yapmak gerek...."

    linki ilişikte
  • komplo teorisi sıçan bir ishal adam.
  • virüs türkiyeye gelmeden önce türk geni diye bik bik ötenlerden biri. 10 dediğinin 12'si falan yalan yanlıştır.
  • twitter hesabının yanında 6. göz tv adlı youtube kanalında çoğunluğu koronavirüs konulu videolar paylaşmaktadır. yurt dışında koronaya yakalanan türkler videosunda hasta olarak konuşan kişi ile konuşması çok benzemekte, hasta olduğu söylenen kişinin sesinin kısık olması haricinde ses tonunun, kelime seçimi ve cümle yapılarının kendisiyle neredeyse aynı olduğu görülmektedir. bu durum şüphe uyandırmaktadır.
  • mantıklı bilginin kaynağıdır. entel dantel konuşmadığı ve doğal olduğu için linç yiyen tweetter hesabıdır. salgının taa en başından beri en net bilgiyi paylaşandır. takdirimi kazanmış hesaptır.
    https://twitter.com/…t12/status/1340737501305122816
  • 50 küsür bin takipçisine uzmanı olmadığı konularda ahkam kesen bir hesap.

    paylaştığı şeylerin çoğu yanlış, eksik, hatalı dezenformasyonun dibine vurulmuş.

    adamın nickine bak zaten trader diye nick alıp covid çıkınca buradan nemalanıp, takipçi kasıp, kendince covid uzmanı gibi insanlara tavsiyeler veriyor.

    toplum sağlığını tehdit ettiği için kapatılmalı.
  • kendisine korona ilk zamanlarında rastlamıştım. doktor sanıyordum. sonra bir kaç twiti saçma gelmişti”siz doktor musunuz “dedim cevap gelmedi. baktım aynı soruyu bir kaç kişi daha soruyor cevap yok. uzun bir zaman sonra bir baktım 50 bin takipçisi olmuş. son zamanlar da yazdıklarına baktım mantıklı makul,araştırıp bilgi alınabilecek şeyler. fakat sıkıntı şu ki kendini doktor olarak lanse etmesi ve mail üzerinden tahlil yorumlayıp insanları yönlendirmesi. twitter’da herkes bir şeyler söylüyor zaten banane...de.. ben doktor değilim demeyip sessiz kalmakta etik değil.
  • sürekli takipçilerini vitamin kullanmaya teşvik eden bir hesap. mail attığınızda sizi www.vitamineralus.com diye bir siteye yönlendiriyor. daha önce doktorvitaminler.com diye kapanmış sitenin yeni adresi. gönderdikleri ilaçlar sahte. 60 adet çıkması gereken hap 57 tane, diğerinden de 61 tane çıkıyor. göz kararı koymuşlar kutuya. farklı firmalar olmasına rağmen ilaç kutuları aynı. kesinlikle güvenmeyin.
  • twitlerini ilgiyle takip ettiğim şahıs.

    fakat burada çok olumsuz yorum yapılmış. aslında verdiği bilgiler çoğu zaman bilimsel araştırmalara dayanıyor.

    önerdiklerini kullananlar da hep memnun. birçok tweetini okudum hiç olumsuz yazan görmedim.

    takip edenlerinde korcan ayata ve tutku taşkınoğlu da var. söyledikleri tutarsız ya da yalan olsa biri de çıkıp yanlış demez miydi?
hesabın var mı? giriş yap