• ekibi ve advisor ekibi ateş ediyor şuradan bakabilirsiniz https://bbcoin.tradove.com/?i=s6mejvu9
    edit:projeye ilk yatırım yapanlardanım .scam olduğunu düşünmüyorum çünkü adamlar video tanıtımında bank of america eski ceo su ile röpörtaj yaptılar ve aynı zamanda advisor ekibinde . eğer scam ise bu sektördeki hiçbir projeye yatırım yapılmaz .
  • eger scam degilse ki pek scam'mis gibi durmuyor, bu senenin en iddiali ico'larindan birini yapmakta olan sirket.

    edit: yanlis bilgi olmasin, scam sanirim. kagit uzerinde gercek olamayacak kadar iyiydi. lakin o advisor'lari nasil izinsiz alir da oraya yazarlar aklim almiyor.
  • paranizi cope atmadan once biraz arastirma yapmanizi onerdigim sirket. ya cok profesyonel dolandiricilar, ya da muthis amator girisimciler.

    https://bitcointalk.org/…ndex.php?topic=2288789.160
  • bu yılın ya en başarılı ico projesi ya da en başarılı scam projesidir; ikisinin ortası gözükmemektedir. projenin ceo'sunu kent j . yan ile yatırımcı ve danışman olan richard m. rosenbergun youtube'daki kısa röportajlarına ve adminlerin telegram grubunda bütün soruları aktif olarak yanıtlamasına rağmen ben hala ikna olmadım. bir süre önce danışmanlar kısmından çıkarılan karl grey'in startcoin isimli bir projede yatırımcıların parasını alıp kaçması ve wire ödemelerinde bazı tuhaflıkların olduğu hakkında doğrulanmamış bazı iddialar gibi önemli red flag'ler şüpheyi yükseltmektedir.

    tradove projesi gerçek ya da değil, bu işlerle ilgilenen kişilerin izlemesi ve ders alması gereken bir projedir. şimdilik sadece izleyip görmekte fayda var gibi gözükmektedir.
  • 2 gün sonra kurucusu ken j. yan ile youtube üzerinden canlı soru-cevap yapılacaktır. ilgilenenlerin takip etmesi önerilir.
  • 31.031 adet ile ıco aşamasında $0.16’dan yatırım yaptığım token olur kendileri.

    15-20 mart tarihleri arasında dağıtımına başlayacaklar.

    severek izliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap