• sanırım dobloda üretim hatası var. arkasında tuğra yok zira.
    aracı çekilen doblo sürücüsünün aracı kaçırması olayıdır.
    bir başlık açıyorsanız, az açıklama yapın.
  • bu videodaki sürücüyü o kadar iyi anlıyorum ki. sonuna kadar hak veriyorum amk az bile yapmış. ankara'da daha geçen binali yıldırım ve makedon cumhurbaşkanı hamamönünde buluştu diye bir sürü aracı park ihlali yapmadığı halde çektiler ve vatandaştan bunun parasını çatır çatır aldılar.

    sürücü halk kahramanı ilan edilmeli.
  • gta crazy modu açılmıştır. hayırlı olsun. şimdi crossfire'da atomu açma vakti. başka türlü düzelmez işler.

    not: bir an için atomun alarmını duydun, itiraf et.
  • bankada 5 dakika işim vardı. maltepe'nin en tenha, boş kısmı, yol da geniş, boş ve rahat, üstelik gölge bir yer buldum. park ettim, bankaya girdim. toplamda 5 dakika durmamışımdır (zaten içerideki atm'den hallettim işi). bir çıktım, benim araba uçuşa geçmiş. bağırdım hemen indirin arabayı geldim diye, indirdiler, o arada tabi çekici yolu kapatmış, arkadan kornalar coşuyor. ya kimseye engel olmuyorum, yolu daraltmıyorum, tabela yok, kafasına göre çekiyor orospu çocukları. hani "ana cadde, afet durumunda kaçış yolu" filan deseler o zaman bana gelene kadar yolun yoğun veya dar yerlerinde geçişi zorlaştıran bin tane araba var şu anda aynı cadde üzerinde, onlara gitsinler. zaten hiçbir hukuki zemini yok bu araç çekmelerin, kimse de engel olamıyor. yediemin otoparklarıyla anlaşmalı çalışıyorlar, onları da çeteler işletiyor. polis mafya el ele, koordinasyon içinde vatandaşı soyuyorlar. bitsin artık şu trafik vakfı terörü, hepsi de yanarak ölsün inşallah.
  • halen daha araç çekmektedirler.
  • çekici terörüdür.
  • bu çekici takımının bir de polis montu giyip “polismiş” gibi insanları korkutup arabalarını zorla çekip götürdüğü olaylan da yaşanmıştır!
  • pokerde kazanılan para, burada çalışıp kazanılan paradan daha helaldir.
  • araçları usulsüz ve kanunsuz olarak çeken vakıf.trafiği engelleyen, insanların can ve mal güvenliğini etkileyen yerlere park edilmiş araçlar çekilir tamam ama bu vakıf eliyle olmamalı bu ayrıca bu vakfın çekicileri park cezası yazılıp çekilmemesi gereken araçları sürekli çekiyorlar ama daha sıkıntılı yerlere park eden hatırlı kişilerin, mafyatik isimlerin araçlarına ise dokunamıyorlar.devlet desteğiyle bir hukuksuzluk daha işletiliyor akp döneminde.
hesabın var mı? giriş yap