• istanbulda yaşıyorsan her gün o kadar çok hatalı sürücüyle karşılaşırsınki değil kavga etmek kendi kendine söylensen bile yorulursun.

    bence gereksizdir. bir sürü manyak dolu eğer yol müsaitse kaçabilecek kadar açıksa, aç camı bas küfürü gazla git.
  • gereksiz bir icraattır.

    muhtemelen hiç tanımadığınız, kavga etmez ve birbirinizin plakasını alıp aramazsanız bir daha görüşme ihtimali bile olmayan birisi ile hır gür yaşama riskine girmektir. tombala çekmek gibidir, silahlı ve sabıkalı birisi de çıkabilir şansınıza... mecbur kalınmadığı sürece kaçınılmalıdır (mecburiyet hissedildiğinde bile kaçınılmalıdır).
  • ülkemizde yol vermek nedeniyle olanına alışkınız da yayaya yol vermek nedeniyle olanını görmek şaşırttı.
  • namus belasından sonra en zevkli en ateşli kavga olayıdır.
  • kimden ne çıkacağı belli olmadığı için sakat iştir. eğer karşıdaki seni dövmeyi kafaya koyduysa bir tek o zaman onun pekmezini akıtmak kabul edilebilirdir.
  • istanbul trafiği için konuşmak gerekirse,

    istanbul'daki araçların %10'unda silah bulunduğunu ve bu orana sadece ateşli silahların dahil olduğunu, sopa, levye, hortum v.s'nin de bu yüzdeye katılmadığını hesaplarsak çok da akıllıca bir iş değildir istanbul trafiğinde kavga etmek.
  • iş görüşmesine gidiyorum, geç kaldım. son gaz kapattım gidiyorum. sıkıştı amk trafiği (doğaldır istanbul işte demeyin, dedirtmeyin. doğal bir trafik değil bu. insan için olamaz bu. aga bu nedir!).
    şerit değiştiriyorum, kornaya basıyorum falan. baya atarlı bir şekilde gidiyorum. geç kalırsam gitmemin hiç anlamı yok.
    lavuğun biri de geldiğimi göre göre önüme kırdı. kapalı kasa minibüs.
    yol vermiyor değil bak! önüme kırıyor. sinirden kudurmuşum zaten! göte bak ya. başka bir taraftan geçeyim dedim yine önüme kırdı. bakbakbak! inatlaşıyor bak!!!

    bir şekilde yolunu buldum, önüne geçtim, durdum.

    insan oğlu çok garip lan. acelen vardı hani? neden duruyorsun amk.

    o sinirli anımızda herkesin bunu tahmin etmesini, ön görmesini bekliyoruz. acelem var yazıyor çünkü alnımızda, herkesin bunu anlayıp önümüzden kaçması lazım. işte sinir böyle gerizekalıca bir şey. sanıyorum biraz da gurur var içerisinde. yediremiyoruz gururumuza acelemiz varken önümüze geçilmesini. gerçi kendi adıma konuşayım, yedireydim eyiymiş…

    neyse durdum ben, adam da durdu mecburen çarpacak hali yok amk. önce camdan el kol yaptım adam da el kol yaptı hatta küfür etti amk.
    insan oğlu çok mal amk. küfür edince gerçekten yapıldı sanıyor. yapılmadığından elbette emin, teyit etme gereği duymuyor ama atarlanması sanki yapılmışcasına.

    - anne iyi misin?
    + iyiyim yavrum hayırdır inşallah?
    - hee iyi o zaman. biraz önce adamın biri seninle ilgili kötü şeyler söyledi de korktum.
    + yok yok evdeyim televizyon izliyom evladım.

    delirtim tabi. iyice delirdim amk. indim arabadan minibüsün kapıya asıldım. etrafım insan kalabalığı oldu bir anda falan ama geberiyorum sinirden, gözüm hiçbir şey görmüyor. ayırsalar ayıramazlar yani.
    zaten ayırmayacaklarmış. hah işte o kısımdan sonraki 3-5 dakika bende kayıp.

    arkadaşlar minibüsün arkasından inmişler meğersem. arka taraf tıklım tıklım insanmış meğersem. daha iyi anladım neden yük taşıma amaçlı araçlarla insan taşınmaz dendiğini. görünmüyor ki amk kaç kişi var içeride!!!

    neyse efendim, beni güzeeeelce kulak memesi kıvamına gelene yoğurmuşlar. ağzımı da kırıp, arabama bırakmışlar sağ olsunlar.

    şimdi tabi gülerek anlatıyor insan ama yani normalde pek hatırlayamıyorum. genel olarak hiçbir şeyi hatırlamıyorum. genel bir unutkanlık baş gösterdi artık kafama nasıl vurdularsa amk.
  • nice trafikte kavga videosu izledim ama bunun gibi olanını ne duydum ne gördüm. mother russia'da geçen bu olayda herifin teki sünger bob ve mickey mouse gibi giyinen heriflerdne dayak yiyor. 1 dakikalık videoya 1 saattir gülüyorum.
hesabın var mı? giriş yap