• hem kayıtsız hem şartsız katli vacib sürücüdür,
    hem mecazi hem fiili manada ne yol bilir ne izan,
    yola çizilen zaman zaman kesikli zaman zaman da sürekli beyaz çizgileri ya karayolcuların kendilerine seksek oyunu için hazırladıklarını
    ya da etrafında varolan-olabilecek başka sürücüler olmasını düşünmeyen insandır ki ; tam eziyettir,
    tamadır aslında eyvallah yüksek sürat sahibi ise en soldan "yardırıp" yerini maceralarına yelken açsın,
    batan - doğan güneşe doğru gizemli gizemli,
    ama olmuyor mu o yolda çizili çizgiyi aracının şasesine ortalamıyor mu? adam solda desen değil, sağ hiç değil,
    ne sol sinyali görünürlerde var ne de sağ, ne halt edeceğini -eminim kendi dahil- kimse bilmiyor,
    sanıyor ki; nüfus sayımı var, sokağa çıkma yasağı uygulanmakta, upuzun geniş yollar kendine tahsisli, ne gelen olur yanından ne geçen,
    sabır testi sürücüdür, sizin aracınızın debriyaj - baskı balata aksamını eksitmesi, ruhunuzu eskitmesinin yanında pek makuldür sanki.
  • hindistan'da ehliyet alabilen tek insan tipidir.
  • genelde ortadan gider bu insanlar*
  • bence biseksüeldir. hangi şeritten gidicem diye düşünürken ikisinden de gidiyordur.
  • ozellikle bostanci- maltepe sahil yolunda artik neredeyse ayda bir yapilan asfaltlama sonrasi belediyenin de artik serit cizgilerini cekmeye gerek duymamasiyla sayilari daha bir artan suruculerdir. hayir araba kullanma gibi bi yetin var bol kafandan yolu uce, git sonra istediginden, uc dedim bi de ustelik cok mu zor kardesim yahu, yapamiyosan da birak bu isi.
    ayrica sabah sabah asabiyet yapan surucudur bu, heh.
  • araba kullanmaya yeni başlamıştır. tehlikelidir.
  • kendisine kısaca "amuğa koduğum çoçuğu bütün yol senin mi lan?" denir.
  • çoğunluğu* şerit ortası seyir eylemini icra ederken cep telefonu ile konuşuyordur. dikkat edin bana hak vereceksiniz. şöyle yapıyoruz, şeritlerin ortasında rotayı hiç bozmadan sabit gidenleri bu işin haricinde tutarım. ancak hangi şeride gececege bir türlü karar verememiş şekilde hafif saga hafif sola yonlenen ama iki şeridi birden ihlal durumunu degiştirmeyen araba gorurseniz, cep telefonuyla konuşuyor kesin bu hibne diye saydırın sonra arabayı geçerken şöföre bakın. ve tatam, dogru tahmin.
  • bu kişi garanticidir, bencildir. temel olarak sık şerit değiştirince gideceği yere daha erken varacağına inanır. bu inancından sebep hangi şerit hızlı ise hep o şeritte bulunmak ister. bu istek sebebiyle de hep iki şeritte birden varlık gösterir ki hızlı olana hemen akabilsin. ona göre yavaş şeritte gidenler aptaldır, salaktır. e be parlak zekalı evladım, herkes senin gibi akıllı olursa ne olur bu trafiğin hali hiç düşünmez misin?
    hergün istanbul trafiğinde totalde en az 50 km'lik bir cebelleşmenin içine giriyor ve bu cebelleşme dahilinde hakkımı göz göre göre yiyen, uyanıklık eden bu gibi embesillere hakkımı helal etmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap