• 120 ile sol şeritten giderken 240-250 civarı bir hızla götünüze yanaşan versiyonları da mevcuttur. hatta siz sağa sinyal verip tam yol vermeye çalışırken onun da sağa atlaması muhtemeldir.
  • genel olarak orospu çocuğu tanımını kullanmayı tasvip etmesemde özellikle taksi şoförleri ,minibüs şoferleri trafik de insanı çığırından çıkaracak bir çok harekete imza atmayı başarmışlardır.gene de bu onların annelerinin cinsel hayatı veya meslekleri ile ilgili yorum yapmamıza imkan sağlamaz. kişilere sadece kendilerini bağlayacak şekilde hakaret edilmesini daha doğru bulurum mesela "gay" ,"ibne" ,"kaltak" v.b gibi. (bkz: nezaket)
  • hız limiti 120 km/saat olan otoyolda sol seritten 40la gidenler de bu sınıfa dahil olabilir. nasıl bir cesaret anlamak mümkün değil! tahminen ehliyeti yeni almışsın. cesaret edip otoyola da çıkmışsın ama sol şerite geçecek kadar olmadın daha güzelim sen! azıcık bi piş, kaşarlan, sonra o yolun hepsi senin olsun. bunlara sol şeritin sollama şeriti olduğu da öğretilmiyor galiba kurslarda. bir yerleşince çakılıp kalıyorlar, sen de mecburen hatalı bir şekilde sağlamak zorunda kalıyorsun.

    edit: düzeltme için guardian of the sky' a teşekkürler.
  • kaza yapmanın veya yaptırmanın ya da hız yapmanın ne gibi sonuçlar doğurabileceğinden habersiz, trafikte kafasına göre takılan, orospu çocuğu mudur bilmem ama çocuk olduğuna kesin gözüyle baktığım hayvan evlatlarıdır bunlar. aslında daha ağır hakaretleri hak eden, saçma sapan bir sistemle bunlara ehliyet dağıtıp trafiğe salan zihniyettir. peki danalar gibi ulaştırma istatistikleri tutan, insanların yollarda birbirini biçtiğinin, öldürdüğünün, öldüğünün farkında olan bu zihniyet, neden ehliyet almanın koşullarını ağarlaştırmak yerine peynir ekmek dağıtır gibi ehliyet dağıtmaya devam ediyor? bu ülkede en sağlam vergilerden birinin yakıttan alındığı düşünülürse aklıma hep şu eşitlik geliyor;
    daha fazla ehliyetli insan = trafikte daha fazla araç = daha fazla yakıt tüketimi
  • orospu çocuklarının trafiğe çıkmasıyla alacağı unvan. ama bazı durumlarda, sadece trafikte orospu çocuğu olanlar var. bu tipler, normal olarak yaşamlarına devam ederken, sürücü koltuğuna oturduklarında nedendir bilinmez bir evrim geçirerek orospu çocuğu moduna girerler ve görevlerini ( orospu çocukluğu ) yerine getirirler. sürücü koltuğundan ayrıldıktan sonra da yine normal hayatlarına devam ederler. merak edenler için, gelecek bölümde bu canlıların nasıl çiftleştiğini öğreneceğiz.
  • eskişehir yolunda yarışır bu orospu çocukları marifetmiş gibi. orta şeritten 100 le giderken yanınızdan tahmin edemediğiniz süratte geçer, bir de makas atarlar. panik yapıp direksiyonu bir anlığına kırsan, hep beraber eşşek cennetine... ağır konuşmak gerekirse deli kovalamıştır bunları küçükken. analarına kim ne yapmış bilinmez... jandarma minibüsüyle yetişemiyor lan. need for speed deki gibi spor araba mı alsak para toplayıp.
hesabın var mı? giriş yap