• (bkz: trailer park boys) 12. sezon finalinin kaldığı yerden animasyon olarak başlayacak olan trailer park boys serisi. 12. sezon finalinde izleyiciyi aslında bu fikre ufaktan alıştırmışlardı ya da ipucunu vermişlerdi diyelim.

    mr. lahey'imiz, canımız, her şeyimiz (bkz: john dunsworth)un hayatını kaybetmesi ile birlikte canlandırdığı efsanevi (bkz: jim lahey) karakteri olmadan dizinin ilerlemesi zaten çok zor görünüyordu. animasyon serisine dönüşmesi mükemmel bir fikir olabilir tabi ters tepmesi ihtimali de var. zira trailer park boys ilk sezonu 2001 de yayınlanan, filmleri çekilen, tiyatroları oynanan, podcast leri bile azımsanmayacak izleme sayıları alan çok özel bir yapım. büyük bir fan kitlesi de var. dizinin hayran kitlesinin animasyon serisine bakışı olumlu olmayabilir. ben şahsen hiç izleyememektense animasyona razı olan kesimdeyim. netflix 1. sezonu için 31 mart 2019 tarihini müjdeledi neler olacak bakalım hep birlikte izleyip göreceğiz. şahsen ümitliyim.
  • gerçek diziden haberim olmadan izledim. 12 sezonluk bir dizi daha olduğunu öğrendiğim an mutluluk nedir anladım.
  • inanılmaz eğlenceli kanada yapımı komedi dizisi

    dizinin animasyon versiyonunu yalnızca benim orijinalinden önce izlediğini sanmıştım ama sanırım benim gibi çok insan var.

    tüm sezonu bitirince orijinaline başladım ve animasyon karakterlerin gerçek hallerini görmek inanılmazdı. orijinal serinin 12 sezonu olduğunu bilmek de ayrıca keyifli.

    her bölümde tekrarlayan karakteristik olayların dizinin en başından beri olduğunu görmek süperdi.
  • absürt komedi denildiğinde aklıma gelen ilk dizilerden biri özelliğini taşıyor trailer park boys animated series. eğer ilk olarak animated series'den başlarsanız, 12 sezonluk dizinin animasyonsuz hali (bkz: trailer park boys) ilk başta size tuhaf bir ambiyans kurabilir fakat o ambiyansa alıştığınızda tadından yenmez bir diziye dönüşüyor.
  • yeni sezonu duyurulmuş olan seridir. beklemekte olduğum tek dizidir. efsanedir.
  • nihayet 2. sezonu geldi. şimdilik harika gidiyor. yumulun.
  • orijinalini bilmem ama bu çizgidizi versiyonu muhteşem olmuş bir dizidir. 2.sezon 2.bölümde gülmekten karnım ağrıdı. absürd mizah seven herkese tavsiye ederim.
  • ben de orijinal diziyi bilmeden direkt animasyon ile başladım. hatta ilk bölümünü yadırgamıştım, neden çizgi dizi diyalogları var diye sonrasında öğrendim. animasyon versiyonunu bitirdim, orijinalini izlemeye başlayacağım.

    animasyon yapımını çok beğendim hatta defalarca kahkaha attığım yerler de oldu. devamı gelirse süper olacak.
  • --- spoiler ---

    jim lahey'i canlandıran john dunsworth'ün vefatıyla birlikte daha ilk bölümde kendisi bir shithawk tarafından cennete intikal edilmiş ve serinin kalan kısmında garavel gibi arada bir randy'nin dibinde belirivermektedir. onun dışındaki karakterlerin hepsi aynı. bayağı başarılı olmuş, tpb 12.sezondan sonra yoklukta çok iyi gitti 2 sezon.
    --- spoiler ---
  • 3. sezonu 20 mayıstan itibaren netflix'te olacak dizi.
    https://whenetflix.com/…rk-boys-the-animated-series
hesabın var mı? giriş yap