*

  • (bkz: oreo) ile birlikte tarihteki en abartılmış iki şeyden birisidir.

    fenerbahçeliler kendisini kurtarıcı olarak görüyorlar fakat ali koç'un rahmi koçun oğlu olmak ve harvard da okumak dışında bir başarısı yok. fenerbahçe'de yönetici olduğu dönemde bile hiç ön plana çıkan bir başarısı yok.

    şu an beşiktaşlılar ve gs liler inşallah ali koç seçilir diye dua ediyorlar. sırf aziz yıldırım düşmanlığı yüzünden aziz yıldırım gitsin de kim gelirse gelsin mantığı ile hareket ediyor fenerbahçe taraftarı.

    gerçekten bana bir kişi ali koç'un şu başarısı var şu şirketi şu noktadan aldı şu noktaya taşıdı diye örnek versin.

    ali koç=yıldırım demirören. ikisi de babaları sayesinde ünlü ikisi de futbolu seviyor ikisinin de en büyük başarısı babalarının oğlu olmak.

    ayrıcı bilal erdoğannın da harvard mezunu olduğunu hatırlatmakta fayda var. yani harvard da okumak sandığınız kadar imkansız ve zor değil.
  • "şu an beşiktaşlılar ve galatasaraylılar inşallah ali koç seçilir diye dua ediyorlar" cümlesini kuran birinin tespiti.

    bir galatasaraylıyım ve son saniyeye kadar iki yıldızlı efsane başkan aziz yıldırım'ın seçilmesini istiyorum. adamın görev yaptığı 20 yılda galatasaray'ın kendi şampiyonlukları ve diğer üç şampiyon takımın toplam şampiyonluk sayıları eşitken aziz başkan dışında birini istemek imkansız.
  • küfür yemek için doğru başlık delikanlı
  • çaykur rizespor maçından sonra yüzümüze vurulan gerçektir. aziz-aykut ikilisi şimdiye kadar güzel puan toplardı.
  • kredisi sonsuz başkan diyenlerin patlacağı balon. bir şişe viski bu olay için ayırdım. o gün keyifle içeceğim. aziz yıldırım'in çekecem gülecem dedigi gibi içecem gülecem.
  • ali koç, koç ailesinin medya yuzu; rahmetli mustafa koç ise ailenin beyniydi sanırım.
  • ileride siyasete atılma gibi bir fikri olusmasın diye önünün kesildiğini düşündüğüm kişidir.
hesabın var mı? giriş yap