• anında güncellenen, aklınıza gelen her organizasyon için kullanabileceğiniz çoklu iş yürütme web uygulaması. çalışan bir google wave olarak düşünülebilir. (en büyük ortak noktaları ise ikisini de anlatmaya çalışırken fenalık geçiriyor olmanız)

    uygulamanın videosu: http://www.youtube.com/…ayer_embedded&v=aadf1rqelfo
    uygulamanın web adresi: https://trello.com/
  • cok ama cok nefis bir is takip/gelistirme/organizasyon/vs araci.

    bence nasil kullanilabilecegine dair en guzel ornek de gelistiren firmanin kendi development board'u:
    https://trello.com/…opment/4d5ea62fd76aa1136000000c
  • oldukça güzel bir çevrimiçi proje düzenleme aparatı.
  • kesinlikle çok etkili ve başarılı bir proje yönetim yazılımı. şirket içerisinde tüm organizasyonu yönetmenizi ve işleri takip etmenizi sağlayan bir platform. ancak görev odaklı takip ve listeleme için biraz karışık gelebilir. bunun için de zapier adındaki, platformlar arası entegrasyon sistemini kullanıp asana ile birlikte çalıştırmanız mümkün olabilir. hatta bir de google calendar ile bağlanınca tadından yenmez bir hale geliyor. milyon dolarlık proje yönetim araçlarına taş çıkarır.
  • kullanmadan önce bir tutorial'ını falan almak lazım sanırım. fazla karmaşık bir arayüzü var.
  • 2-3 ay boyunca süren proje yönetim, grup içi çalışma düzenleyici hedesi araştırmalarım sonucu karar kıldığım, "olmuş bu" dediğim, kullandıkça derin sevgi beslemeye başladığım sistem. adam yapmış.
    kullanım detayları, özellikleri bir yana, ücretsiz ve ciddi mobil destekli (ios+android)
  • sistemli çalışmanıza yardımcı olmak için kullanabileceğiniz enfes bir platform. görev yöneticisi olarak düşünülebileceği gibi, not tutma aracı olarak da kullanılabilir. mobil desteğinin de olması üzerindeki kaymaktır.

    eksik gördüğüm özellikler arasında hatırlatma mekanizmasının olmadığı gösterilebilir. projeler için bitiş tarihi belirtebiliyorsunuz. o da sizi 24 saat önce uyarıyor. bunun dışında bir alarm sistemi yok.*

    eksikleri, hataları ve gelişmeleri ile ilgili olarak firmanın kendi panosunu kontrol edebilir ve yorumda bulunabilirsiniz.

    https://trello.com/b/nc8qjjoz/trello-development

    severek takip ediyoruz.
  • cok eglenceli release note lar giren bi calislanlari var. resmen bu sefer ne yazacak acaba diye guncelleme gelmesini bekler oldum. haftada bir app store u acip kontrol ediyorum.

    ornek bi release note u paylasalim:

    --- release note ---

    version 2.6.2 (sep 24, 2014)
    well, the name of the game is bugfixes -- but that doesn't mean we can't sneak in a few goodies with them.

    • ınline attachment previews in bright, beautiful color. no more black and white text. this is 2014. live a little.
    • brand new fancy intro screen that you'll probably never see because you're already logged in. but if you tell all your friends about trello, they'll get to enjoy it.
    • filtered notification view. overwhelmed by notifications? take a deep breath. ıt'll be alright. kick back with a refreshing filtered notification view while you try to piece your life together.
    • a free u2 album whether you-- wait, wait, no. ı'm being told we decided to cut that from this release.

    this is the part where we try to hit you up for reviews. but look at you -- you read this far. this isn't your first cup of release notes. you look good today, and you have more important things to do than rate some app just because it asked you to.

    ı get it, but corporate made it very clear that if we don't reach our star quota this year our whole division could be merged. "merged with what?" we asked, but they just raised their eyebrows and we decided not to press it.

    so throw a few stars our way. ı don't want to find out what happens otherwise.
    --- release note ---

    merak edenler icin diger butun release note lari suradan okuyabilirsiniz.
  • proje yönetimini kolaylaştıran ve sistematik bir şekilde iş yükünü parçalara ayırmaya yarayan sistemdir. daha genel bir tanım yapmak gerekirse agile poker planning ve scrum mantığına dayanan iş bölümü platformudur.
  • her yöneticinin işleri ve çalışanları organize etmek için denemesi gereken yardımcı bir araç. çalışanlarla fazla muhatap olmaktan alıkoyar. görevleri dağıtın, görev süresini belirleyin arkanıza yaslanın
hesabın var mı? giriş yap