• doğusu ayrı batısı ayrı istanbul rant merkezi ataşehir'in yeni projesi
    az ilerisinde henüz bitirilmiş bir brandium varken,
    otoban dudullu sapağından sonra sağlı sollu devasa tırların kenarını park alanı ettikleri güzergaha yeni yeni trafikler ekleyecek proje,
    2015 sonunda pek eğlenceli yapacak etrafını dur bakalım bekliyoruz.
  • 120 m2ye 4+1 daire yaptiklarini duydugum proje. soyleyenin yalancisiyim. ama sacma geldi biraz.

    solozdan soyle bir mesaj geldi: "net konuşuyorsak daha vahim
    net 114 m2 lik daireler bunlar, brütleri 153-159 aralığında"
  • mazhar alanson'u oynattığı reklamı tam bir reklam ziyanlığı olan proje. projenin kendisi falan çok güzel olabilir ama o reklam nedir be abi, mazhar abiyi ne diye öyle abuk sabuk bir senaryoda konu mankeni gibi oynattınız. otur, sıfır.
  • bu entry nin yazıldığı 03:54 saat itibariyle vandalca, kabaca usulsüzce inşaat çalışmaları sürdürülüp gürültü yapılarak insanların en doğal yaşam haklarına tecavüz edilen ticari oluşum.
  • imar planlarında hmax değeri mazhar alanson'un boyu kadar olan konut projesi. o nasıl reklam lan? te allam.
  • bunun fakirlere verilen versiyonu atapark konutları olarak adlandırılmış.

    eee benim güzel zenginimin aldığı überlüks konutla, çingenelere üçkuruşa verilen bina aynı isimle anılabilir mi? haşa. işte bu yüzdendir ki birebir aynı inşaat içerisinde birebir aynı 2 yerleşim yerinin adı birbirinden farklıdır.

    hatta, zengin vatandaşıma yapılan reklamlardaki render'larda bile fakir konutları gösterilmemektedir, projede 3 tane bina varmış gibi resmedilmektedir. ama esasında göt göte 7 tane kule vardır.

    sizin yapacağınız işi sikeyim.
  • kısa vadede fazla değerlenmeyecek projedir.
  • ali nesin' facebook sayfasına şöyle bir fotoğrafı yüklemiş ve sormuş: bu fotoğrafta ilginizi çeken nedir?

    "ert tim" isimli biri şöyle yanıtlamış:

    "f tipi konutlar. ya da tabutluk da denebilir. modern zaman köleleri için. sabah 06.30'da kalkıp yollara düşüp akşam en şanslımız 18.30 da tüm enerjinizi tüketip geldiğinizde 6-7 saatliğine uyuyup barınacağınız hücreler. ortasına mutlaka bir havuz koymuşlardır. kocaman çirkin yapıları dikip ortasına bir havuz kondurdular mı broşürlerde çoook güzel duruyor ve sizi bu tabutluklarda yaşamaya ikna ediyor.

    haa şu mescid mi? o işçiler için canım. inşaat bitince barakayla birlikte sökülür gider. bu devasa binaları diken ama ona sahip olamayan amele takımının bir gün mutlaka cennete gitme umudunu duyumsaması gerek...
    ne diyordu şair? "umut fakirin ekmeği ye memet ye!" artık bu dünya için umut veremiyoruz öbür dünyada vaad ettiklerimize sarıl memet sarıl! sarıl da uyu!"
  • eskiden bu beton yığını yerinde yeşil bir gecekondu mahallesi vardı. eski bir resim
    isteyen o yeşillik ve ağaçlardan geriye ne kaldığını, para ile alınan döşeme çimleri gidip görebilir...
    ayrıca o eski mahallede sokak köpeklerine de bakarlardı. beton dökünce o köpekler aç kalıp bütün çevre mahallelere dağıldılar ve diğer hayvanlara saldırdılar...

    ağaç gitti
    mahalle gitti
    komşuluk gitti
    sokakta oynayabilen çocuklar gitti
    rant geldi
    trafik geldi
    hipermarket geldi

    ama emekevler camii duruyor. bakalım onun rant ile olan mücadelesi ne olacak. gün gelir onun için de edit ederiz...
  • çirkinlik abidesi bir yapı. 197 adet amlaşma imzalayan hak sahibi var, 200 adet ise anlaşmayan. şu an güncel durum ne bilmiyorum.

    http://www.haberturk.com/…i-kura-cekimi-gerceklesti

    projedeki toplam konut sayısı ise 1500 civarı. 32 katlı çirkinlik abidesi ve ekonomik ömrünü tamamlayınca ne olacağı belli olmayan koca kuleleri dikerler, satacakları konutları ise lüks, gösterişli ve ferah inşa ederler. yatacak yeriniz yok.
hesabın var mı? giriş yap