trendyol
-
neredeyse teslimat yapamayacak hale gelen firma (sanırım kargo merkezlerinde problem var). siparişim uzun zamandır aktarma merkezinde beklemekte. çok mecbur kalmadıkça sipariş oluşturmadan önce 2 defa düşünün derim.
-
haksız yere arkadaşımın mağazasını kapatmış firma (bkz: #138021421).
-
keriz silkeleyen uygulama.
trendyol elite üyesi olmuşum. sözde diyor ki trendyol collection ürünlerinde ikinci ürün %20 indirimli. ama nerdeeee? bi de üstüne seni keriz yerine koyuyor. iki ürün eklemişim sepete . iki ürün zaten 108 lira tutuyor. bana diyor ürün toplamı 155 ama sana verdiğimiz şu şu indirimler sayesinde 108 lira ödeyeceksin. ???? wtf?
ulen zaten benim ürünler o kadar tutuyor. söz konusu para almak olunca hiçbir sıkıntı yaşamayan site, indirimli ürün vereceği zaman sıkıntı yaşıyormuşmuş, 3 iş günü içinde bana geri döneceklermişmiş. dönmezseniz ve hatanızı telafi etmezseniz, ben de gider akıllı saati başka siteden alırım :))) -
gözümle gördüğüm ve eksik olduğunu bildiğim siparişime "eksik yok" diyerek geçiştirmeye çalışan firmacık. bu kendilerine verdiğim son şanstı, bu sefer tüketici mahkemesine başvuruyorum.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap