• cüzdandaki parayı karta geri aktarmak istediğinizde para kesintisi yapan hırsız uygulama. sanki para ekledin de üstüne onu kesiyorsun.
  • an itibariyle yoğunluktan sıçtığı için bir işe yaramayan uygulama. güya yoğun zamanlarda bankayla kartla uğraşılmasın diye yaptılar. yoğun zamanda bir işe yaramadı boşuna yapmışlar.
  • trendyol, bak isine kardesim..
  • güya çekiliş ile hediye vereceklerini reklamla duyurdular. ama ne çekiliş hakkı verdiler ne de bir açıklama yaptılar. sanırım hediyeleri de eşe dosta dağıtacaklar. müşterilerde bu cüzdanı kullanıp boşuna beklentiye sokup ayrıca diğer ödeme kanallarının avantajlarından mahrum ettiler. sanırım burada biriken paraları ( bizlerin paralarını ) bankaya faize yatırıp paraya para katma derdindeler, tüketicileri de kandırıp burayı kullanmaya yönlendiriyorlar. tamamen şark kurnazlığı ve dolandırıcılık başka bir şey değil. kullanıp da ekmeklerine yağ sürmeyin.
  • eskiden her alışverişin %2'si cüzdana iade oluyorken artık bu oranı %1'e indirmişler. 1-2 lira kar edeceğim diye ne yapacaklarını şaşırdılar artık. %1 için tüm alışverişi tek ödemede taksitsiz yapmak çok da mantıklı değil hele ki tutar yüksekse.
  • korkunç bir uygulamadır. ben bu hataya düştüm. cüzdana yüklediğiniz parayı kartınıza aktarmaya çalışınca paranıza çökebiliyorlar. (bkz: #119089401)

    ben çekiyorum, siz siz olun hiç bulaşmayın.
  • yemek siparişleri için yüzde 20 geri ödeme koymuşlar. büyük ihtimalle bu kampanya gibi bir şey, hep yapmazlar bunu ama şu an için bana çok iyi geldi bu rakam. birkaç defa kullanmak için de olsa tercih edilebilir.

    edit: 34 tl'lik bir ürün söyledim 5 tl geri verdi. halbuki yüzde 20'si 6 tl'nin üstünde. nasıl bir yüzde 20 lan bu.

    neyse toplamda 44 tl'lik bir ürün ek trendyol indirimleriyle 29 tl'ye gelmiş oldu. bir de trendyol cüzdana yükleme yaptığım için trendyol 10 tl para verdi. o da iyiymiş ama yüzde 1 geri dönüş için kullanmam bunu.
  • onay sms'i gelmediğinden açılamayan cüzdandır. sonra da bilmemne sertifikası aldık dünyada diye övünüyorlar. hepsiburada cüzdanı kendi açıyor, takır takır kullanıyorsun, yıl olmuş 2021 abuk sms onayları ile uğraşmıyor, sana da aynısını tavsiye ederim trendyol, hadi uğurlar olsun....
  • 30,01 tutarındaki işlem için sanal karta 31tl para attım.
    trendyol cüzdana yükleyip öde seçeneğini seçtim. karttan çekemedi.
    kartla öde seçeneğini seçtiğimde sorunsuz çekti.

    cüzdana yükleme işleminde fazla para mı talep ediyor acaba?
  • evvela mesafeliydim bu cüzdana, kart bilgilerimi vermeye çekiniyordum. lakin yaptığı iadeler aklımı cezbetti ve kartımı kaydettim. bugüne kadar bir yamuğunu görmedim bakalım, gördüğüm anda kartımı siler, esefle kınarım evet.
hesabın var mı? giriş yap