• 1979 - ingiltere menşeeli muzik aletleri firmasi. üflemeliler üzerine en cok tavsiye edilen markalardan biri gordugum kadariyla.

    http://www.trevorjames.com/ seklindedir adresleri.

    kalite performans oranlari dikkate alindiginda, kaliteli ürünler üretmekteymis. hocalarimdan ve arkadaslarimdan duydugum bunlar.

    bugun itibariyle kendilerinin vivace serisinden bir yan flüt satin aldim. daha kutusundan cikartmaya kiyamadim ama eger 1200 ile 4000 lira arasaindaki yamaha'lardan alinamiyorsa, baslangic flutu olarak gayet iyi oldugunu ve guzel tonlar cikardigini soyluyorlar. ilerki gunlerde ben de test edip onaylayacagim.

    istanbul'da keylan (beşiktaş) müzikevinden satin alinabilir, incelenebilir.

    su soylenebilir ki, ashton suzuki ve benzeri baslangic flutlerinden kat kat kalitelidir.

    edit:

    deneme firsatim oldu. parca bile caldim. tinisi harika. dileyen gelip deneyebilir bende veya keylanda. pisman degilim. oh be.
  • fiyat/performans açısından gayet iyi olduğu söylenen, başlangıç seviyesi için vivace modelinin önerildiği, ingiltere menşeili yan flüt markası.
  • yan flütte yamaha'dan fiyat olarak daha uygun olma avantajının yanı sıra ses konusunda da daha tatmin edici olabilmektedir. özellikle çok sevmeme rağmen yfl 211 serisinin daha mekanik bir sesi vardır bu markaya kıyasla. akıcı, insanı alıp götüren bir ses beklentisi olana rahatlıkla önerilebilecek bir markadır.
    başlangıç seviyesinde alınması ne kadar gereklidir tartışılır. conductor gibi daha ucuz markalarla başlanması keseye daha yararlıdır. günümüzde enstrümanı alıp 1 ayda vazgeçen insan sayısı malum. diyorsanız ki bırakmayacağım bu enstrümanı, paranız da varsa kaçırmayın derim.
  • forumlardan gördüğüm kadarıyla iyi sayılabilecek bir marka.
    yakında bir flüt edinmeyi düşünüyorum bakalım. gerçi açık perde filan bir sürü beynimi yakan detay var. buralardan olaya hakim arkadaşlar yeşillendirip aydınşatırsa çok memnun olurum.
  • evimizin yeni üyesi yan flütümün markası. *
hesabın var mı? giriş yap