• sözlükteki ilk mesajımı aldığım yazardır. dolayısıyla ilk bire bir ilişkiye girdiğim yazardır. altına entry girdiğim ilk nicke sahip de yazardır. yazardır.
  • (bkz: battle for the sun/#16865054)
    (bkz: sıla gençoğlu/#17317242)
    (bkz: fairytale/#16143939)

    düşündüklerim onunki kadar keskin değil belki. ancak farklı zamanlarda aynı şeyleri düşünmüşüz bu adamla. fikirlerini tebessümle karşıladığım yazardır kendisi.
  • bir gilmore girls karakteri gibi adam. eğer gerçek hayatta da sözlük-twitter-blog-facebook dörtlemesinde konuştuğu gibi konuşuyorsa karşısında yarılmadan durmak, herhangi bir cümlesini ciddi bir ifadeyle dinlemek zor olsa gerek. beyimizi ancak bir lorelai gilmore paklar, ki kendisi hayatımın kadını olduğundan olacak bu düşüncem yazarımızı derhal sevmeme sebep oluyor. (bir diğer sebep de kimliğimi gizlemeye gerek duyduğum her anda, ajanım falan ya ben, kullandığım adın; her zaman aileme "neden adımı bu koymadınız yahu?" diye yakındığım adın sahibi oluşu) kendine yarattığı dil ve konuşma biçimi karakter yaratıyorum diye geçinen ama yaratımı tiplemeden öteye geçemeyen ülkemiz komedi yazarlarına ders olarak gösterilmeli, buralarda harcanmamalı kanımca. ayrıca itiraf etmeliyim ki kendisi sanal alemde tanıştığım en cool adam. devamının geleceğini umduğum, tek sözlük mesajına sığmayan uzunluktaki yazılar eşliğinde gerçekleşen muhabbetimize dayanarak söylüyorum bunu.

    memnun oldum efem.
  • sıla gençoğlu'nun sol omuzudur kendisi.

    birlikte 3 sn vakit geçirip gülmeyene de madalya veriyorlar.

    tüm genel kültür birikimi ve entel yeşili kıyafetlerine rağmen popüler kültür ikonu olarak gösterilebilir.
    afedersiniz, kulağına hoş geldiyse serdar ortaç bile dinler, bugün ne giysem izler.

    derslerini veremeyip bir dönem daha bana arkadaşlık edecek diye umutlanmıştım baya ama son dakika golü ile aldı diplomayı. nasıl aldığı malum.
  • evlendigini twitter'dan tesadufen ogrendigim vefali dost kisisi. sevgili esine sahane bir hayat arkadasi olacagina pek tabii ki eminim, fakat bir yastigin onu kocatacagini beklemek de asiri derecede hayalcilik olur. en az uc cocuk temennisinde bulunmak isterdim, ama kendisinin bu kadar cok "keltosun" oldugu dunyaya cocuk getirmek isteyecegini sanmam.
  • zibilyon senedir 'ama kesin görüşelim bak mutlakaağğğ' muhabbeti yapıp, asla ve asla görüşmeyen zibidi. beni hiç tanımıyorken yanıma gelip 'ay sen çok tatlısın, çok sevdim seni ben' diyen nadide bir taş. asmalı mescit gülü, asansör ve su sebili fantezilerimin yegane partneri... skeçtoy sensiz çekilmiyor gülüm.
  • son zamanlarda deli gibi milliyet linki paylaşan yazardır efenim, sayesinde onedio-ekşi ilişkisi başlayacak milliyet-ekşi arasında. yakındır.
  • her yere clickbait başlıklı milliyet linkleri bırakan yazar. daha yeni kısaltmalı link yazana sövdük. annenizden neden bu kadar nefret ediyorsunuz anlamıyorum?
  • parasız asker.
  • anladığım kadarıyla milliyet yazarlarından selçuk bulut'un veya bir yakınının ekşi sözlük hesabı bu. her çıkardığı yazıyı paylaşmış link olarak ilgili başlıklar altında. buradan bir yazarın enty'sini kopyala yapıştır yaptığı yazısınının linkini atmamış ama, ben koyayım buraya bakınızı, siz karar verin.
    (bkz: #107190129)
hesabın var mı? giriş yap