• 2019 sonbaharında çıkması planlanan trine serisinin son oyunu.

    edit: ön siparişle almıştım, 1 saat kadar kontrol amaçlı oynadım, grafikler inanılmaz güzel, masal diyarlarında koşturuyorsunuz, başları olduğundan olsa gerek puzzlelar basit gibiydi, oynanış ise bildiğimiz trine serisi ama bana o grafikleri bile yeter ben çok beğendim.
  • nintendo switch için de duyurulmuş, 8 ekim'de çıkacak olan kült serinin son ve umarım bir öncekinin yaptığı hataları yapmayacak olan oyunu.

    https://www.youtube.com/watch?v=cu-x6hrfxdu
  • 2 boyuta geri dönmüş çok da iyi yapmış trine serisinin duyurulan yeni oyunu. hiç düşünmeden alıp oynayacağım ve yeniden dünyanın en güzel grafiklerinden ve atmosferinden birini doya doya tadacağım.

    edit: çıkış tarihi 8 ekim 2019.
  • steam'de 50 tl ücret ile satışa çıkmıştır.
  • malum ortamlarda yerini almıştır.
  • puzzle oyunlarının şahının son oyunu.

    --- spoiler ---

    oyunun gerçek sonunda (ana ekrandaki 5 anahtarlı kapıyı açınca) 3. oyunda biraz saçmaladık aman canım yine de güzel yanları vardı o kadar da şey yapmayın unutun gitsin demişler. kötü mü oldu iyi mi oldu bilemedim trine yok oldu mu şimdi yoksa olmadı mı rüya mıydı bunlar gerçek mi? kafalar karışık.
    --- spoiler ---
  • steam'de 20 liraya düşmüş oyundur.
  • serinin en iyi oyunu trine 2’nin seviyesinde olmasada, yine harika masalsı bir oyun olmuş. trine 3 de yaptıkları 3boyut oynama hatasından dönmeleri güzel olmuş. yalnız oyun biraz daha zor olabilirdi.
  • bayıldımmm herkes alsın oynasın. 3ten sonra ilaç gibi geldi valla. puzzlelar çok daha zor, multiplayer, singleplayer arasında mekanlardaki puzzle çözmek açısından gerekli eşyalar değişiyor mesela. anlatamadım da tam. steamsen arkadaşımla beraber oynayıp bitirdim, sonra bir de singleplayer oynadım. aynı puzzleı farklı şekillerde yapmak zorunda kalıyorsun, müthiş. çabucak 5i çıkartsalar çok daha zor puzzlelar olsa keşke
  • diğer 3 oyununun steam hesabımda olması sebebiyle bu oyunu yaklaşık 25 tl ye aldım. 4 oyunu birden alırsanız steam kampanya yapmakta.
    oyunu 3 gün önce satın alıp oynamaya başladım. trine 3 fiyaskosundan sonra tekrar 2.5 d'ye dönmeleri mutlu etmiştir. oyunun atmosferi ve grafikleri bir harika. masal dünyası bu kadar güzel gösterilebilirdi.
    önceki oyunlarından farklı olarak 4 kişi de oynanabilirsiniz. unlimited karakter seçimi ile iki kişi aynı karakteri oynayabiliyor. yine diğer 3 seriden farklı olarak çok kişi oynadığında oyundaki bazı bulmacalar değişebiliyor. kısacası çok kişi oynamanın avantajını biraz bozmuşlar ki bu da iyi.
    ayrıca oyunun zorluk düzeyi artmış bulmacalar biraz daha vakit alıyor.
    oyunun tek kötü bulduğum tarafı hikayesi biraz sönük kalmış açıkçası.
hesabın var mı? giriş yap