• bir $arkici.
  • pavarotti and friends serisi konserlerde de boy göztermiş hatta how do i live 'i canlı söylemiştir
  • ozellikle x's and o's isimli şarkısı guzeldir ve sanırım en bilineni de odur.
  • (bkz: country)
  • 1999 yılının sonlarına doğru geçmişti cd'si elime.. bir nevi best of sayılabilecek, "songbook" isimli toplama bir albümdü..

    "collection of hits"

    nereden ve ne yolla geldi de o derme çatma konteynıra ulaştı hiç bilmiyorum.. kuş uçmaz, kervan geçmez sapa bir yerde kurulu olan şantiyenin zaten kısıtlı * olan sosyal olanakları düşünüldüğünde, bir müzik cd'sinin anlamını izah edebilmem pek mümkün değil..

    o zamanlar internet de bugünkü gibi her yerden ulaşabildiğiniz derecede yaygın değil, youtube falan yok.. bilgisayar denen nesne yerel ve kapalı bir çalışma aracı olarak kullanılıyor.. ne kadar ilginç değil mi..? sadece iş yapılan bir makine.. internet yok, mp3 veya cd yoksa müzik dinleyemiyorsun, kimseyle yazışamıyorsun, öğlen yediğin yemeğin, ikindiyin içtiğin kahvenin fotoğrafını paylaşamıyorsun, benim de sık sık yaptığım gibi sözlükte yüksek perdeden nutuklar çekip ukalalık yapamıyorsun.. sadece çizim ve hesap kitap için kullanılıyor bilgisayar..

    neyse efendim; dağın başında ve dahi denizin kıyısında kurulu, civarda yaşayan köylüler dışında etrafta kimsenin bulunmadığı, 7 gün ve 24 saat esası ile şantiye şefinin insafına terkedilmiş bir tempoyla çalışılan bu şantiyede her fırsatı değerlendirmekten başka çaresi olmayan bizler trişa ablamın siidisini nereden bulmuştuk hiç hatırlamıyorum.. bir ortadoğulu olan ben gibi birine country müzikle duygularını aktaran ve daha da ötesinde zaman zaman içimdeki hislere bile tercüman olan bu güzide kadına hayranlığımın, kendisiyle tanıştığım zamanlarda yaşadığımız sıkıntılı şartlarla veya imkansızlıklarla ilgisi olmamalı.. yani çaresizlikten değil onun sesini, tarzını ve şarkılarını sevmelerim.. üzerinden kemiksiz 17 sene geçmesine, o günlere kıyasla bugün çok daha rahat bir hayat yaşıyor olmama rağmen hala onun kovboy şarkıları ile hüzünlenebiliyorsam bu kadının sesinde başka şeyler var demektir..
  • efsane (bkz: con air) film müziğini (bkz: leann rimes)’ten çok daha iyi söyleyen sanatçı. içleri titreten o harika enstrümental müziği deniz manzarası, sevilen eş dost ve ince belli şarap bardağıyla harika eşlik etmektedir.

    https://youtu.be/_ipzznsz_ls

    manzara mı? görsel
hesabın var mı? giriş yap