• malum daima troll başlıklarına yazmayalım, cevap vermeyelim, gündeme taşımayalım diyoruz. en iyi ihtimalle başlık sahibinin troll olduğunu ifşa edip sekiz on defa troll ifşası yapılıp çıkılıyor. hatta bazen sinirlenip cevap veriyoruz. ama ilgili troll çoktan sırıtarak olay yerinden uzaklaşmış oluyor.

    benim teklifim mümkün olduğunca bu başlıklara az yazmanın yanında bu kardeşlerimizin kek konusunda ufuklarını açmak, kıraathaneler de garip cahil kalmamaları için kek tarifi vermek. ne de olsa sözlük kutsal bilgi kaynağı.

    ister internetten alın. ister anneannenizden isterseniz de komşunuz filizin gizli kek tarifini alın paylaşın. ama her başlığa bir tarif yeter. konsepte uygun tarif bulursanız tadından yenmez.

    misal mağduriyet temalı kek tarifi:

    --- spoiler ---

    ağlayan kek tarifi'nin malzemeleri

    keki için:

    4 adet yumurta
    1 su bardağı şeker
    2 yemek kaşığı süt
    1,5 su bardağı un
    1 paket kabartma tozu
    1 çay bardağı kakao
    1 yemek kaşığı sıvı yağ

    keki ıslatmak için:
    2 su bardağı süt

    üzeri için
    1 paket krem şanti
    1 kase kırılmış fındık (isteğe bağlı)
    1 paket çikolata sosu

    ağlayan kek tarifi'nin yapılışı

    ilk olarak yumurta ve şeker iyice çırpılır. kalan hamur malzemeleri ilave edilerek kek hamuru hazırlanır. yaklaşık 28×28 boyutunda kare borcamda ya da yuvarlak borcam da kullanabilirsiniz. yağlanmış fırın kabına hamur dökülerek 170c fırında pişirilir. ilk sıcağı çıkan kek kürdan ile delinir 2 su bardağı süt üzerine gezdirilir. kek tamamen soğuduktan sonra üzerine hazırlamış olduğunuz krem şanti sürülür, üzeri daha akışkan olsun isterseniz 2 paket kullanabilirsiniz. son olarak bol çikolata sosu ile üzeri kaplanır. çikolata sosunun da mutlaka soğumuş olması gereklidir. birkaç saat dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis yapılır. afiyet olsun.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap