• videoları seslendiren ablayı parası neyse verip marsa gönderelim diyorum. elon musk'ı tanıyan varsa bi sorabilir mi.
  • sözde trick videolarından birine denk geldim . çoğu şey absürt derecede gereksiz ve hatta dolandırıcılığa varabilen bullshit tavsiyeler var. akıl sağlığınız için uzak durun.
    örnek: https://www.youtube.com/watch?v=vqhhg_uqdf8
  • küçücük çocukların izlediği videoya bakar mısınız? video

    videoda hamura gıda boyası döküyorlar.
    yumurta kırıp ardından beyazına gıda boyası döküyorlar.

    bunları izleyen çocuklar bugün-yarın annelerinden böyle şeyler isteyecekler. gıda boyası zararlıdır. doğal olan boyalar mevcut ama piyasa da onlarda pahalı. ucuza kaçacak türk halkı kimyasal gıda boyalarla kendilerine zarar verebilirler.

    şahsen izlemiyorum. videolarını trend 1'de gördüm. güzel kanal gibi gelmedi de. arka ses çok itici.
  • rusya kökenli olup rus kızlarından başka bir esprisi olmayan youtube kanalı.
    türkçe versiyonundaki anlatımlarda tam anlamıyla dublaj türkçesi kullanılıyor.
  • kizlarimin muptelasi oldugu kanal. olmayan problemlere cozum ureten sacma sapan bi yapim. gelgelelim kizim bazen buradan gordugu bir fikri uyguluyor veya ona benzer yeni seyler uretiyor. ses etmiyorum fakat fena sinir oluyorum. youtube denen coplukte daha az zararli buluyorum. zaten cok sınırlı zaman geciriyor bari istedigini izlesin diyorum, umarim yanilmiyorumdur.
  • birçok bölümde görebileceğiniz merve adı verilen kızıl saçlı taş gibi bir hatun içeren yapım. çocuklara açıyorum ayağına izliyorum arada çaktırmadan. ayrıca - tamamı olmasa da- çocukların el becerilerini ve yaratıcılığını geliştiren epey tavsiye bulabilirsiniz bu programda. gıda boyası kullanılarak yapılan çalışmalarda gıda boyasının yenmemesi gerektiğini çocuğunuza siz öğretin bir zahmet.
  • vakit geçirmesi için telefonu verdiğim yeğenim youtube'da bu kanalı izliyordu. kanalın videolarına bir göz gezdirdim. feci başlıklar var. görseller ve konular normal değil. örneğin bir tanesi şurada
hesabın var mı? giriş yap