• çok eğlenceli, insanı paranoyak eden bir garry's mod modu. (tuhaf oldu ya böyle diyince)

    bir grup terröristsiniz, ancak arada traitor'lar var. traitorlar birbirini tanıyor, ama masumlar kimin traitor olduğunu bilmiyor. iki grubun da amacı diğer herkesi öldürmek. kalabalık haritalarda işin içine detectiveler girince olay iyice karışıyor.

    http://ttt.badking.net/

    "şu herif çok şüpheli davranıyor lan" *çat çat çat*
  • fretta yarışmasını kazanması sonucu garry's mod ile birlikte varsayılan olarak gelen, bildiğimiz vampir köylü büyücü ve katil kim gibi ev oyunlarının silahlı versiyonu olan bad king urgrain'in geliştirdiği oyun modu.

    oyunun başında geri kalan tüm oyuncuları öldürmek zorunda olan birkaç oyuncu traitor olarak, bir oyuncu ise detective olarak seçilir. herhangi bir role seçilmeyen geri kalan oyuncular ise innocent'tır. innocent'lar kimin traitor olup kimin innocent olduğunu bilemezler. her oyuncu detective'in kim olduğunu bilir.

    traitor'ların amacı traitor olmayan herkesi oyun süresi içerisinde ortadan kaldırmaktır. oyun içerisinde kendi mağazalarından özel ekipmanlar satın alabilir ve kendi aralarında telsiz ile konuşabilirler. innocent'lar sadece hayatta kalmak zorundadır, yani traitor'ların kim olduğunu ölmeden bulmaları ve onlar saldırmadan önce onları haklaması gerekir. detective ise özel ekipmanlara sahip bir innocent'tır.

    diğer social deduction game'lerden ayrı olarak herkes bir silaha sahip ve tamamen real time olduğundan muadillerine kıyasla daha fazla aksiyon içerir, social deduction game'leri oynarken yavaşlığından sıkılanlara tavsiye edilir.
hesabın var mı? giriş yap