• trt'nin bu paylasımı özellikle bu tarz yorumlar alınsın diye yaptığını düşünüyorum, atatürk sevgisinden değil. iyice nefrete ve ayrımcılığa itiliyor türkiye maalesef.

    altındaki yorumların seviyesizliği ve cehalet kokmalarına zaten değinmeyeceğim. biri demiş ki saray gibi mekan neden mezarlık, biri demiş ki alim düşmanı atatürk, birisi de keşke bıraksaydı da öyle kalsaydı demiş osmanlı sevdasından; beyin bulunamadı atatürk olmasa osmanlı kalcaktı sanki... 2023'e bolca referans ve yıkılacak 5 yıla kadar zaten yorumları...

    bu insan bozuntularının ne istediği çok belli, kendileri ezilsin, onları ezenler lüks içinde fakirlikten ağzı kokanların verdiği vergilerle yapılan saraylarda yaşasın. maalesef o eski türkiyeden eser yok şimdi ve bunlar gün geçtikçe güçlenerek artıyor. benim pek bi umudum kalmadı bu ülkeye dair, ne ölüye ne diriye saygıları var. pislik, yobaz dolu etraf.
  • haberde de anitkabiri ziyaretin gururu ve önemi değil, temizlik görevlilieri ve belediyenin reklamı var. ne sandınız ya, o belediye olmasa öyle hizmet sağlanmasa bu kadar insan ziyaret edebilir miydi atanızın kabrini, diyen bir havayı koklatmak için yapılmış haber.
hesabın var mı? giriş yap