• ömrünün son günlerinde yaşadıkları akla gelir;

    (bkz: niçin türkiye'de miting yapıyorsun git ülkende yap)
  • normal hadise.

    yine kim bilir kimler koseyi donmustur...
  • işin kötüsü, bu adamlar güya milliyetçi, hatta o kadar milliyetçi ki mhp'yle kol kola. herkese de vatan millet üzerinden ahkam kesiyorlar.

    ama türk milletinin ismini devlet binalarından kaldıran, türk milliyetçisi denktaş'a sağlığında yapmadığını bırakmayan, atatürk'e saldıran yine bunlar.
  • aynı rauf denktaşı ergenekoncu diye suçladı bu kafalar. unuttuk sanmayın.
  • t: ilk bölümden itibaren 1984vari yeni tarih yazımı uygulamalarından sadece biriydi.

    bu görüntü tüy dikmiş oldu!
  • tipik trt salaklığıdır.
  • aynı rauf denktaş, akp'den, yani siyasal islamcılardan çektiği kadar ingiliz istihbaratı ve rumlardan çekmemiştir. yaşı genç olanlar bilmez, akp rauf denktaşın ayağını kaydırmak için türlü türlü bizans oyunları çevirmişti. hatta az daha rumlara peşkeş çekiyorlardı türk tarafını da rumlar referandumda nasıl olduysa gaza gelip reddettiler.
    ışıklar içinde uyusun rauf denktaş, bu siyasal islamcılar kesif bir bok kokusu olarak hatırlanacak ama rauf denktaş her zaman kahraman olarak akıllarda yer edecek.
  • yavşaklıktır, göz dağı verme çabasıdır.
  • bu ülkede hangi iş düzgün yapılıyor ki bu yapılsın...
    liyakat sahibi inanlar tarafından maddi kaygı gütmeksizin yapılmalıydı bu iş.

    madem bu kutsal davayı anlatamayacaktınız, keşke bu işe hiç girmeseydiniz.
    madem işin içine tarihle alakalı olmayan aşk, meşk işlerini sokacaktınız o zaman cocos adaları'nın avustralya'ya bağlanması hikayesini dizi yapsaydınız.

    şu an kktc'de kendilerini "türkçe konuşan kıbrıslı" olarak tanımlayan, denktaş'tan nefret eden azınlık ve rum toplumunun dizi hakkındaki yorumu şöyle; "bu diziyi biz yazsak, denktaş ile tmt'yi bu kadar küçük düşürmeyi başaramazdık" diyorlar.
    gerçekten çok acı...

    ne rauf raif denktaş (kod adı : toros), ne de dr. fazıl küçük (kod adı : ağrı) bu dizide göründüğü gibi değil. onlar aslanlar gibi mücadele verdiler. öyle kimseye de papuç bırakmadan yaptılar bu işi. dr. küçüğün bir dönem tmt ile ilişkilerinin zayıfladığı doğrudur ancak bu türkiye'den gelen görevlinin kendisine saygısızlık yapabileceği anlamına gelmez ki böyle bir durum da olmamış.

    diğer konu sampson gibi türk düşmanı, ruh hastası bir manyak çapulcunun türk tarafına geçmesi, bir türk kadına aşık olması, liderleri kovalaması/silah dayaması falan normal şartlarda iyi bir komedi olurdu aslında ama maalesef konunun hassasiyeti gülmek yerine karnımıza ağrı girmesine yol açıyor.

    birinci ağızdan liderlerin ailelerinden gelen tepkiyi şuradan izleyebilirsiniz ulusal kanal (hasan taş, ender denktaş vangöl ve mehmet küçük röportajı)

    ilk dört bölüm için değerlendirmeyi de buraya bırakayım (bkz: #122364213)

    bu diziyi yayından kaldırmadan huzur bulmayacağız.
  • senaristlerin bilgisi mi var da yazıyorlar.
    yukarıdan emir geliyor şu konuyu kaşıyın da 3-5 oy toplayalım, koştura koştura başlıyorlar yazmaya.
    kuruluş osman, diriliş ertuğrul, uyanış selçuklu, bir zamanlar kıbrıs isimlerde bile emek yok.
    alper çağlayan 3 film çekecek adam 3 yıldır araştırma yapıyor bu diziler 3 haftada yazılıyor daha ne diyelim
hesabın var mı? giriş yap