• bilindiği üzere trt yayınlarında siyasi görüşlere adaletli bir şekilde yer vermiyor, bilindiği üzere bu kurum elektrik faturasından vergi alıyor, müzik çalar alsan radyo özelliği varsa trt ye vergi ödüyoruz
    açıkça belirteyim trt yi izlediğim nadirdir fakat azımsanmayacak bir kitle güvendiğinden izliyor ve bence güvendiği dağlara kar yağmış, haberleri bile nasıl dağıtıyorlar adalet bunun neresinde anlatsınlar, orantıdan bile yoksun
    https://www.google.com.tr/…ure-ayirdi-secim-4116920
    kampanyaya destek
    https://www.change.org/…trt-payı-ödemek-istemiyoruz
    artık yeter şikayet için trt iletişim telefonu
    444-0-878
  • trt ben bildim bileli (sadece tek kanalın olduğu yıllardan bahsediyorum) iktidarın sesi (veya borazanı) olmuş bir kuruluş. türkiye'deki diğer kurumlar farklımı kesinlikle değil, çünkü devlet mekanizmasının oluşturulma şekli bu şekilde davranmalarına neden oluyor.
    liyaket yerine amcamın oğlu dayımın kızı veya bizim partilileri işe alırsak sonuç böyle oluyormuş. özel sektörde durum farklı mı diye sorabilirsiniz, çalışma hayatımda gördümü kadarı ile farklı değil.
    elektrik faturalarınızdan kesilen 35-40 kuruş ile trt belgesel'i finanse ettiğinizi düşünün. beğenmediğiniz yayın olunca başka kanala geçebiliyorsunuz hiç değilse.
hesabın var mı? giriş yap